@twoj_stary_rok: zawsze kisne jak ktoś zachwala polki albo wyjedzie z kraju i dalej sie za polkami ogląda xD przecież z większością to nawet się porozmawiać nie da bo tępe jak but, ale ego #!$%@? w kosmos.
@twoj_stary_rok: Taa, spadkobierczyni "wielkiego Imperium, które chwali się że spuściło #!$%@? Zulusom (a że ponieśli przy tym znaczące straty od Murzynów walczących dzidami to przemilczy). jej ojciec to typowy Powolniak (pic rel), stać ja na gumę w Safewayu, jest taka wyzwolona, że miał ja każdy imigrant z sąsiedztwa i mówi biegle w swojej podlondyńskiej gwarze, której nikt nie zrozumie. To ja wolę Polki.
@solo_ta: te rozchlapiochy co każdy sebiks z kamienicy posuwał za paczke Jin-Lingów? Jej ojciec to typowy Janusz (pic rel), nie stać ją na antykoncepcję więc ma już conajmniej jednego gówniaka (ojciec nie znany) i mówi biegle w podlaskiej gwarze, albo w ogóle nie potrafi posługiwać się żadnym językiem, nawet ojczystym, zwłaszcza gdy nie może zastąpić dowolnego frazy odmianą takich słów jak '#!$%@?', '#!$%@?ć' '#!$%@?ć'.
@RozowaZielonka: Rozowy co ma głos rozsądku, grajcie surmy anielskie! Chociaz po skontrastowaniu kilku europejskich krajów i jednego pozaeuropejskiego odpowiadam, wszedzie jest tak samo, te najładniejsze lecą głównie ns siano, albo na czarnych :D więc to nie tylko polski rak :D
#wybory #bekazpisu Wiecie dlaczego lubię Gertycha? Bo kocha Polskę. I dlatego, że 16 lat temu obnażył obłudę Kurskiego, który jest odpowiedzialny za obecna propagande TVP, jak i całego PiSu. Ten film to najlepsze, co mogą zobaczyć młodzi wyborcy opozycji, bo PiS młodych wyborców nie ma.
polecam obserwować tag #p0lka
Bóg stworzył Brytyjkę. Zobaczył co uczynił, zapłakał i stworzył mgłę.
przecież z większością to nawet się porozmawiać nie da bo tępe jak but, ale ego #!$%@? w kosmos.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To ja wolę Polki.