Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +213
Im dłużej zastanawiam się nad tym światem i co poszło nie tak, to dochodzę do wniosku, że źródłem całej tej degrengolady są kobiety i ich szeroko pojęte "wyzwolenie" i emancypacja.
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie

PiotrFr +61
źródło: 1000018675
Pobierz

#uk
Nudny sniezny dzien dzis w pracbazie. Dostalem komunikat od revoluta ze wprowadzili do swojej oferty kryptowaluty, ktore mozna kupic 1 kliknieciem (narazie btc ltc eth), wiec zdecydowalem ze zamiast kraft piwka wieczorem wpakuje w kazda po £10. I teraz pytanie jak to sie robi zeby bylo z tego £100k? Trzeba czekac tak?
Kupujesz gdy są tanie, sprzedajesz gdy są drogie, ale niekoniecznie łatwo przewidzieć co zdrożeje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
One tam nie istnieja nie bedziesz mial mozliwosci wyslac ich na inny btc wallet.
Zarejestruj sie na bitstamp lepiej i tam kup karta debetowa
Coś jakbyś "kupił" ode mnie 100$, przelewając mi kasę, ale ode mnie dostajesz tylko moje pokwitowanie, a 100$ posiadam ja w swoim portfelu (a może nie...).
"Revolut is authorised by the Financial Conduct Authority under the Electronic Money Regulations 2011 for the issuing of electronic money and payment instruments with the reference number 900562."
FCA jest? Jest ;)
Skoro karta dziala, mozna 'doladowac z krypto', wyplacic kase z ATM ... to w sumie tyle ich interesuje ;)
oczywiscie standardowo #danezdupy
@skiter: To po co im krypto w ogóle? Do czego?
Nie powiem Revolut to zajebista opcja jesli kots duzo podrozuje po swiecie, masz jedna karte i kantor w telefonie po najlepszych kursach ale krypto u nich noe istnieje moze kiedy wprowadza ta opcje zobaczymy.
Co prawda takowy osobnik nie ma pojecia co w trawie piszczy, ale to juz historia na inny dzien.
@grucha_88: Skoro kupujesz tylko 'obrazki' to powiedz to milionom inwestorow na calym swiecie! Ludzie kupuja 'akcje' jakiejs spolki -