Aktywne Wpisy
soshiu +9
Spotykam sie z dziewczyną od paru miesiecy. Zachowujemy się jak para, ale z niewiadomej przyczyny nie chce nazywać tego związkiem bo "nie lubi tego słowa". Czy to dziwne że zie tym przejmuje? Bo dla mnie to bez różnicy czy związek, czy relacja ale ona sie jakoś wzbrania mocno przed tym określeniem "związek" #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
Pieczarka +324
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego komunikatora coś na wzór polskiego WhatsAppa ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
#pdk
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego komunikatora coś na wzór polskiego WhatsAppa ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
#pdk
Nie idzie wyjaśnić, że nie mamy takiego plastra, by w razie czego przykleić znów. Że jeśli sami ściągniemy, to może tylko pogorszyć sprawę, bo na ściągniecie tego cuda mamy iść do chirurga dziecięcego. Nie i już. Ściągać plaster rajt nał! Bo chcemy zobaczyć bubę xD
#tesciowie #truestory #dzieci #rodzina
@wykopowa_ona: to najwyżej plusowany komentarz, więc chyba nie masz wyjścia. Wołaj jak będziesz opisywała reakcję teściów!
@gdziemojimbuspiatka: Nie rozumiem, czemu to taki problem. Ja mam na dekolcie blizny po oparzeniu (co prawda nie takie jak po przypalaniu świniaka, podobno wyglądają jak źle rozsmarowany samoopalacz) i nie przeszkadza mi to w noszeniu bluzek z głębokim dekoltem. Zawsze uważałam
Zdejmij za 3 dni . Wytłumacz teściom ze to tak jak by sobie szwy albo gips chcieć ściągnąć i zobaczyć co pod spodem ...
teraz na twarzy się nie szyje po plastrach zostają mniejsze blizny ale jak się tego #!$%@? nie rusza :)
Komentarz usunięty przez autora
Odręcznie bazgram ochydnie!