Aktywne Wpisy
Lewusx +40
mickpl +239
"Kredyt na start może zostać uchwalony po wyborach prezydenckich" - XD
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Wiecie, nadwaga to nie zawsze jest tylko wpieprzanie za trzech. Owszem, często tak bywa, często też choroby są jedynie głupią wymówką, ALE zawsze jest ta część osób (większa niż wam się wydaje!), którym różne choroby utrudniają lub uniemożliwiają schudnięcie, i wymaga ono o wiele większych wyrzeczeń niż u osób zdrowych. Możecie mi wierzyć, że nie jest miło czytać, że "wstyd być taką grubą świnią i powinno się ruszyć leniwe dupsko z kanapy", kiedy np. nie wolno ci nawet się zmęczyć.
No i przede wszystkim - nie każdy musi być chudy. Można grzecznie stwierdzić fakt, że ktoś jest gruby/ma nadwagę, można taktownie pożartować, ale wylewanie pomyj, wyzywanie od świń, tuczników nie jest w żaden sposób usprawiedliwione.
Pozostaje tylko życzyć wam, żeby kiedyś trendy się odmieniły i to wasza cecha wyglądu była tak brutalnie wyśmiewana.
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #przemyslenia #mirko #przemysleniazdupy #grubasy #niewiemjaktootagowac
Komentarz usunięty przez autora
Jej otyłość (tak k---a, to jest otyłość i sama w sobie jest już chorobą! Duże i której najpewniej sama się doprowadziła) jest tylko jednym ze sposobów żeby wyśmiewać jej osobę.
Natomiast ogólna
Najgorsza polacka cecha narodowa - ocenianie, bo kur wa nie pasuje do naszego kanonu piękna. Jest gruby, i co z tego? Ma tatuaże, co z tego?
To twoje życie?
Kraj ludzi plotkujacych, dlatego te serwisy nigdy nie upadna, bo polaki cebulki :/
@nacpanazielonka: Nie ma.
Powtórzę swój komentarz, bo nadgorliwy mod z ekstra chtomosomem go bezpodstawnie skasował.
Wellman jest otyła i robi z siebie ofiarę. Walczymy z anoreksją a otyłość jest ok? Grubasy powinny schudnąć a nie celebrować swoją otyłość. To jakby heroinista wychwalał opiaty.
Każdy może schudnąć, a choroby to tylko wymówki.