Aktywne Wpisy

Metodzik +90
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Eternights za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 68/100, Userscore: 7.7/10
🔥 Eternights za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 68/100, Userscore: 7.7/10

Graner +20

Potem próbuje go np włączyć następny raz i to samo. Tak jakbym musiał (odczekać ) swoje aż się pozwoli uruchomić.
Nie jestem w stanie ustalić jakiejś powtarzalności tego procederu. Nadmienię ze komp nie jest bardzo eksploatowany.
I5 4570 as rock z87 dysk WD 1tb zielony gtx660 zasilacz corsair 520W #it #hardware #software ??
Win 7 64but
@GodSafeTheQueen: @halmial123: Albo raczej co kreatywnego wymyślą ;). Jedna z moich ulubionych diagnoz którą usłyszałem to wyładowanie atmosferyczne modyfikujące zawartość pamięci EEPROM BIOSu. Subtelne pioruny dokonujące precyzyjnych modyfikacji w strukturach półprzewodnikowych - jakie to lovecraftowskie ( ͡º ͜ʖ͡º).
Kiedyś miałem rozkmine na którym poziomie to przestaje mieć sens bo wszyscy wiedzą o sobie wszystko ale nie dałem rady tego rozkminić. Rekurencyjne wyciąganie wniosków o stanie umysłu innych istot, mózg można sobie tym usmażyć ;).
IT expert level złotousty janusz.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Luks_x
@AdireQ zapomniałem wam odpisać :P naprawa zamknęła się w 230zl. Wymienili zasilacz :) corsair cx600 padł po 4 latach
Zasilacz wymienili na identyczny jak miałeś czy zaproponowali jakąś renomowaną markę typu TakeMe? ( ͡º ͜ʖ͡º)