Dobra Mirunie, włączyłem dzisiaj po 2 latach #csgo ale to co się tam o--------a na czacie i podczas gry to jest jakieś g---o. Kanter którego pamiętam był zajebisty, była kulturka, normalna rozmowa. A teraz? A teraz jak w chlewie. Krzyki, ryki i inne wyzwiska i z-----e skrzynki :/ Wole jednak BF'a i Overwatcha. Więc robie #rozdajo na swoje konto steam. Może komuś się przyda mam tam jeszcze jakieś inne gry ale mi ich nie szkoda więc no ... losowanie jutro o godzinie 12 ( ͡°͜ʖ͡°) Wiadomo zielonki nie biorą udziału (✌゚∀゚)☞
@framugabezdrzwi: Hmm, wyobraź sobie, że wchodzisz do dżungli i stoisz, a wokół ciebie biega 25 małp. FFA są, ale nie działają na takiej zasadzie jak kiedyś, przynajmniej w moim odczuciu.
@jam_nick: wolisz overwatcha niz csa bo jest chlew na czacie? Przecież w overwatchu zaczynają flamić jeszcze przed grą, jak tylko wybierzesz postać która im nie pasuje, ta gra to rak
@jam_nick Ja jakoś 1600h i jak się wyjdzie z golda to kultura. A na ffa też jest dobrze tylko trzeba wiedzieć na jakich. A casuale to fakt, że zjeby, ale turniejowe powyżej golda, facity powyżej 3 levelu to całkiem normalna społeczność. Na pewno nie gorzej niż w lolu, overwatchu, czy innych sieciówkach
W ogóle odkryłem kiedyś za pomocą magii matematyki że urodzilem się równo 9 miesięcy po tym jak powódź z 97' uderzyła w moje miasto. Jak widać nie tylko ono zostało wtedy zalane eh #wroclaw
@ldldld3: co jest nie tak z serwerami dedykowanymi? Pytam z ciekawości, w cs:go przegrałem może 20h
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
usuń konto
problm solvd