Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@babochka: Powiem tak, zawsze lubiłam mróz i śnieg, do momentu, gdy zdałam prawko i kupiłam samochód. Jestem niedoświadczonym kierowcą, a wczoraj na drogach było mega ślisko, więc samochód zostawiłam pod pracą. Piątek wieczur i chumor popsuty.
  • Odpowiedz
@kobietanawykopie: Szacun za to, że znasz swoje możliwości na drodze. Jakby nie patrzeć to nikt się mistrzem kierownicy nie urodził i pewnych rzeczy uczymy się w praktyce. Ja lubię kiedy powietrze jest tak kruche i świeże jak sałata lodowa :D Po prostu zawsze tak było, lato i temperatury powyżej 25 stopni mnie wykańczają.
  • Odpowiedz
@szumek: Ja lubię, jak w zimie jest zimno, a w lecie ciepło. Nie lubię skrajności temperaturowych. A jak ktoś chce 24 stopnie cały rok, to proponuję Andaluzję czy inne Baleary ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie róbmy z planety piekarnika.
  • Odpowiedz
A ja lubię i lato i zimę. Nie lubię natomiast takiej bezplciowej pogody typu marzec / listopad czyli pochmurno, wilgotno i przedział 0-9 stopni.
  • Odpowiedz
@szumek: jedyny plus zimy dla mnie to brak wszelkiej maści owadów, które potrafią u--------ć. No i kleszczy.
A wszystkim co przystosowane do życia w domu, czyli muszki owocówki czy inne takie pierdoły zajmują się pająki. Chyba, że ktoś je skutecznie wykurza z domu.
  • Odpowiedz