To gdzie to słynne super jakosciowe polskie jedzie znajdę
@lubiekaszezeskwarkami: Nie w markecie, tak jak i w UK nie w markecie. Poczekam chętnie na Twoją relację z zakupu korzenia pietruszki w UK. Bez użycia polskich sklepów.
@lubiekaszezeskwarkami Akurat smietana w Polsce jest duzo lepsza. Celuj w smietane i maslo z Bychawy, jak kupiles jakiegos danona to sam jestes sobie winien.
@lubiekaszezeskwarkami: Widziałem kilka, w których pasternak był podpisany pietruszka, ale korzenia pietruszki żaden z nich nie miał. Północny Londyn, okolice Wood Green.
@lubiekaszezeskwarkami Nope. Jesli szukasz syfu na sile to oczywiscie ze znajdziesz. Ale sprawdz Bychawe, Piaski, czy tam jakie masz mleczarnie w swojej okolicy.
Jak można to jeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przypomniałem sobie kupiłem "śmietanka" 30% buhahha firmy mlekowita buhaahha co to q
. jest bo nie śmietana.
To gdzie to słynne super jakosciowe polskie jedzie znajdę buhahha powiem wam nigdzie ono nie istnieje.
#heheszki
źródło: comment_rGlHaouTIWUKGFs8TOAXXE9xakCbeRYa.jpg
Pobierztak... w kuchni śmietanka i śmietana to dwa pokrewne, ale jednak różne produkty o różnych zastosowaniach
a skoro uk, to jedno to odpowiednik sour cream, a drugie sweet cream
q znajdź świeżą kolendrę hehehe brak.
@lubiekaszezeskwarkami: Nie w markecie, tak jak i w UK nie w markecie.
Poczekam chętnie na Twoją relację z zakupu korzenia pietruszki w UK. Bez użycia polskich sklepów.
Ja nie troluje, pokazuje rzeczywistość
W Polsce większość jest poniżej standardów