Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Innymi słowy Niemcy wydali mniej niż zebrali z podatków..
~~~~~~~~~~~~
#ciekawostkizniemiec mój tag o Niemczech
~~~~~~~~~~~~
http://www.t-online.de/finanzen/boerse/news/id_83282148/rekordueberschuss-deutschland-macht-plus-von-36-milliarden.html
#gospodarka #podatki #pieniadze #polityka
@kanapeczka_z_kanapa: w p-----e chyba byles. jakis niemcow znasz? bo kazdy niemiec ci powie, ze berlin jest specyficznym miastem zupelnie innym niz niemcy. najbardziej lewicowe miasto, nawet bez znajomosci jezyka niem mozesz tam zyc bez problemu
@su1ik: Co Ty w ogóle bredzisz? Oczywiście, że znam JAKICHŚ Niemców, i to bynajmniej nie tylko z Berlina. Poza tym co to ma do rzeczy, że miasto jest lewicowe? Tam jest właśnie największy odsetek ludzi, którzy
@stillhet: to posłuchaj AfD :) europejczyków mają bliżej, a sprowadzają kogo mogą.
@spokojnie_to_ja: wez nie pisz bzdur. niemcy wydali wiecej niz zebrali z podatkow. ecb wydrukowal setki miliardow euro, za ktore skupili obligacje niemiec, po czym je umorzyli wraz z odsetkami.
@kanapeczka_z_kanapa: Akurat byłem w Niemczech nie raz. Czarnych od z-------a. Wzrost przestępczości to też wymysł prawicowych portali?