Wpis z mikrobloga

Crytek to cholerni scamerzy, widac ze spieszy im sie do bankructwa ktore niedlugo nadejdzie bo to co teraz zrobili przypomina mi United Front Games ktore wydalo dwa smieciowe EA tytuly zanim zamkneli studio.
Wracajac do tematu Crytek wlasnie wydal gre (Hunt: Showdown) w early accessie, gdy ta sama gra byla tydzien temu w fazie Alpha, oczywiscie zaden z bugow nie zostal naprawiony, descynce, brak polaczenia z matchmakingiem, znikajacy gracze, zepsuty matchmaking, tragiczna optymalizacja, brak contentu (1 mapa, malo broni, tylko 2 potwory, tylko pare gadgetow), beznadziejne sterowanie (serio celowanie jest na shifcie+rmb? LOL), balans gry dalej lezy - gra nie premiuje wystarczajaco celu misji (zabicie bossa) najbardziej oplaca sie po prostu poczekac kampiac az ktos zabije bossa i wtedy zabic boss slayerow, uciec z mapy i zdobyc sobie jeszcze wiecej pkt niz oni.
Pierwsze wrazenie z Early Accessa mozna doznac tylko raz wiec jak teraz oni s-------a launch, to juz nigdy sie nie odczepi od dna, ludzie marketingiem szeptanym zabija ta gre. I bardzo mnie to cieszy.
#gry #pcmasterrace #huntshowdown #crytek
corinarh - Crytek to cholerni scamerzy, widac ze spieszy im sie do bankructwa ktore n...

źródło: comment_ecLr1A8Njuisfkq4uuCydPYXmjOf8mqU.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@corinarh: Słowa klucz to "Early Access", nie bez powodu Steam pod każdą z takich gier umieszcza taki zapis:

Uwaga: ta oferowana w formie wczesnego dostępu gra nie jest ukończona i może się zmienić do momentu pełnego wydania. Jeśli nie ekscytuje cię myśl o zagraniu w nią w jej obecnym stanie, sugerujemy zaczekać, aż prace nad nią zostaną ukończone.
  • Odpowiedz
@Horvath: No dobra ale to jest jakas kpina ze gra z alphy i bety rozni sie tylko z nazwy. I dlaczego gracze przyzwyczaili sie do traktowania siebie jak gowna i kupuja taki szajs za $30 ktory nawet nie dziala. Early Access powinien byc TYLKO dla gier ktore sa juz grywalne ale nie maja wystarczajacej ilosci tresci - np gra sp ktora ma tylko 1 rozdzial, innym przykladem dobrego EA jest
  • Odpowiedz
@corinarh: No to przepchnęli to co mieli do fazy "ea" zawsze to dodatkowy hajs, zawsze ktoś kto nie widział gameplayu, nie czytał opinii to kupi. Gracze zarzucą im z-----ą grę to schronią się za tarczą early accessu. Jeszcze dorzucą jakiś tekst, że społeczność jest ważna przy naprawianiu i tworzeniu gry i gitara. Widziałem mnóstwo gier, które były w early access i wiele z nich tam umarły. Według mnie wielki szacunek
  • Odpowiedz