Wpis z mikrobloga

Nigdy nie mogę ogarnąć co poszło nie tak przy projektowaniu siatki miasta, że dwie tak duże ulice jak Grabiszyńska i Legnicka/Strzegomska mają po prostu wyrwę między sobą i za c---a nie przejedziesz inaczej niż przez centrum albo DK5. Toż to jest tak porąbane, że śmiesznie niewielkie odległości musisz powiększyć kilkukrotnie, bo PKP nie dało zgody na wybudowanie łącznika w żadnej postaci xD.

EEHHHHHHHHH
#wroclaw
Reepo - Nigdy nie mogę ogarnąć co poszło nie tak przy projektowaniu siatki miasta, że...

źródło: comment_uQ5Du0zozuHIrNXLtLv4rUgplApOq2Cs.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reepo: możesz napisać coś więcej o braku zgody pkp albo dać jakiś odnośnik? Wg mnie najprościej tunelem byłoby połączyć Stalową z Góralską.
  • Odpowiedz
@magenciorek: @aikonek: w ogóle kisne, że google sugeruje z buta iść przez kolej, a tam nie da rady kompletnie, raz szedłem wg rad gugla i nagle widzę typa z kolei i napisy, że zakaz przechodzenia, oh well xDD

@Reepo: musiałeś mieć pecha, bo normalnie ludzie tam do ogródków chdzą rowerami jeżdżą
  • Odpowiedz
@R187 pieszo sie da ale i tak nie jak oni proponuja, chyba ze kalosze zalozysz , google nawer chce tak samochod prowadzic ale prawda jest taka ze sie po prostu nie da inacsej njz rysowalem
  • Odpowiedz
@Norskee: @R187: @Reepo: jasne ze sie da ale chyba tylko za dnia i gdy jest sucho. Raz sie wybralem w te i spowrotem w listopadowe popoludnie do Hasta la Vista tamtedy. Buty cale u-----e w blocie bo ciemno i nie widac jak omijac kaluze 5x5m.
  • Odpowiedz
@aikonek: chyba największy idiotyzm na drogach we wro. Ogromny korek każdego dnia i po co coś z tym zrobić :D a jeden głupi most rozładowałby Pol
Miasta jadącego w dwie strony każdego dnia do pracy
  • Odpowiedz
@Reepo: da się tam normalnie przejść z Grabiszyńskiej na Robotnicza tą szarą trasą. A ta kropkowana to przez Świebodzki chyba.
  • Odpowiedz