@janushek: Ja pierniczę, co za społeczność XD . Wszystkie baby tego świata są tępe, a kto uważa inaczej, ten białorycerz? Ja się nie dziwię, że tu tyle przegrywów, co w życiu baby nie dotykało XDDD .
Wy sobie załóżcie kółko wzajemnego bryndzlowania po jajkach XD.
@simperium: a kto to napisał, że wszystkie baby są tępe? XD Bo nie wiem, może jakiś komentarz się zrobił niewidzialny w jakiś magiczny sposób.
Na Tinderze (przepraszam, generatorze rozmów) większość ludzi jest głupia (UWAGA!) niezależnie od płci. Beka jest z psa i braku dystansu tej laski a nie laski samej w sobie lol.
Bo Twój komentarz tak zabrzmiał, jakby beka była dlatego że dziewczyna jest dziewczyną.
@LR300: z------y to chyba jest typek, który na dzień dobry zaczyna pieprzyć o jakiejś bajce dla dorosłych xD nie miała ochoty gadać z taką stuleją i zakomunikowała wprost ¯_(ツ)_/¯
z------y to chyba jest typek, który na dzień dobry zaczyna pieprzyć o jakiejś bajce dla dorosłych xD nie miała ochoty gadać z taką stuleją i zakomunikowała wprost ¯(ツ)/¯
No ale to kobieta, więc trzeba pojechać xD
@Thou: Pojechałes to ty sobie tak bzdurną wypowiedzią
źródło: comment_k8WVODqCcdEPq5FuZkgEg06UlXmpx5YS.jpg
Pobierz@janushek: Ja pierniczę, co za społeczność XD . Wszystkie baby tego świata są tępe, a kto uważa inaczej, ten białorycerz? Ja się nie dziwię, że tu tyle przegrywów, co w życiu baby nie dotykało XDDD .
Wy sobie załóżcie kółko wzajemnego bryndzlowania po jajkach XD.
Bo nie wiem, może jakiś komentarz się zrobił niewidzialny w jakiś magiczny sposób.
Na Tinderze (przepraszam, generatorze rozmów) większość ludzi jest głupia (UWAGA!) niezależnie od płci.
Beka jest z psa i braku dystansu tej laski a nie laski samej w sobie lol.
Bo Twój komentarz tak zabrzmiał, jakby beka była dlatego że dziewczyna jest dziewczyną.
No ale to kobieta, więc trzeba pojechać xD
@Thou: Pojechałes to ty sobie tak bzdurną wypowiedzią