Aktywne Wpisy

lord-nihilus +215
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +35
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

Teraz: Temperatura: -4°C (odczuwalna -7°C), wiatr: 1.66m/s, ciśnienie: 1016.3hPa. Duże zachmurzenie
Dziś: Temperatura: -6 / -2°C (odczuwalna -9 / -4°C), wiatr: 3m/s, ciśnienie: 1014hPa. Wieczorem średnie zachmurzenie.
Jutro: Temperatura: -4 / 2°C (odczuwalna -10 / -1°C), wiatr: 4m/s, ciśnienie: 1013hPa. Średnie zachmurzenie w ciągu dnia.