Aktywne Wpisy

LM317K +442
#airshow #radom #katastrofa Kabaret
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
źródło: obraz
Pobierz
jackpie +43
Pocieszcie, ZAGADAŁEM do ślicznej, drobnej ekspedientki.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.

#heheszki #pdk #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
źródło: comment_eb1n2841FoMciDrskQFRQChIaTyV1yRE.jpg
PobierzDużo gorzej jak kobiety.
Po prostu gorzej to przeżywamy, próbujemy to udusić w zarodku dlatego udajemy i nie chcemy o tym rozmawiać, a to wpływa i wypływa na wierzch cały czas i uderza gdy przypominamy o tym sobie.
Dlatego mężczyźni żyją krócej, przeżywamy takie rzeczy bardziej, bo jesteśmy bardziej skorzy do przyzwyczajenia się do czegoś np do dziewczyny, jeżeli to się nam odbierze to zawala się część naszego świata.
@BarkaMleczna: aż mnie przed kompem zabolało xD
źródło: comment_SFUHD2Q9XApo7ynUfkZGmHg1nIYBruiZ.jpg
Pobierz