Aktywne Wpisy

Prawdziwy_Oponiarz +182
Dokładnie 20 lat temu 1.08.2006 anioł, którym jest moja żona, wybrał kiepa którym byłem ja, zatrzymał na drodze do samozniszczenia i uratował. Zawdzięczam jej wszystko co mam. Dała mi nowe życie, cel i dzieci. Zbudowała ze mną rodzinę, sprawiła że chce mi się starać, czuję się kochany, szczęśliwy i doceniony. Tego dnia, 20 lat temu zakochałem się w niej po uszy na koncertowym polu Przystanku Woodstock w Kostrzynie nad Odrą i od

lubie-sernik +135
Opuściłem Tajlandie i jestem w Kuala Lumpur w #malezja
Po wyspie Koh Phi Phi popłynąłem na Phuket. Tam się zamuliłem, siedziałem chory w hotelu - miałem korona wirusa xD W dwa tygodnie oprócz Bangla Road (ulica z barami i strip clubami) nie zwiedziłem kompletnie nic na tym całym Phuket.
Miałem już dość Tajlandii, tych dziewczyn które namawiały na segz, tych masażystek nachalnych, tego montonnego jedzenia a jak zamawiałem europejskie jedzenie to
Po wyspie Koh Phi Phi popłynąłem na Phuket. Tam się zamuliłem, siedziałem chory w hotelu - miałem korona wirusa xD W dwa tygodnie oprócz Bangla Road (ulica z barami i strip clubami) nie zwiedziłem kompletnie nic na tym całym Phuket.
Miałem już dość Tajlandii, tych dziewczyn które namawiały na segz, tych masażystek nachalnych, tego montonnego jedzenia a jak zamawiałem europejskie jedzenie to
źródło: 1
Pobierz

#spacex