#telefony #vernee #gearbest #smartfon #android Siema Miruny, Szukam telefonu dla starszej osoby, aktualnie korzysta z elephona z 2 GB ramu ( ma go juz ponad 2 lata). Niestety elephone juz poważnei zaczyna sie przegrzewac, a ze ma starszego androida nie ogarnia nowszych wersji watsapa a to dla tej osoby jest najwazniejsze. Poszukuje "naprawde" budżetowego telefonu. Przeglądając Gearbest natrafilam na coś takiego https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_624909.html?wid=11 myślicie że sie nada??? Ten telefon spelnia dealnie wszystkie wymagania, tj: jest do 400 zł i ma 3 gb ramu. urzedzając- wiem ze xiomi lepsze, ale w tej cenie nie ma nic z andkiem 7 i 3 gb ramu od xiomi
@blantek: dzieki, własnie o takie odpowiedzi mi chodzi. Jest duzo chinczyków które ładnie sie prezentują i kuszą ceną, ale nie miałam z nimi nigdy do czynienia.
@ZakonczenieProgramu: nie ma wielkiej roznicy, po prostu jest wiekszy ekran (bez lepszej rozdzielczosci czyli widzimy pikseloze). redmi 5a i note5a maja metalowe plecki i to tyle z zalet.
ten z mojego linka to global czyli ma B20 i naszą ladowarke.
juz rozumiem, dzieki, wlasnie znalazlam kupon i mam tego xiomi w koszyku za... 299 zł Mam nadzieje ze da rade. Dzieki jeszcze raz za szybka odpowiedz @blantek:
@blantek: niestety HK Warehouse, ale jak ajest różnica miedzy magaznami?? oprócz czasu wysyłki?? W opcjach dostawy wybrałam przesylke rejestrowalna wyslana za posrednictwem belgijskiej poczty.
@ZakonczenieProgramu: z HK ida miesiac albo dwa, do tego jak wybierzesz belgijską to bedzie vat 23% i wyjdzie 400zl. wez z polski z tego linka co dalem nie kombinuj :)
Wykopki: Głupie Polki dają się zmanipulować przez Żydów, ja to bym się nigdy nie dał zmanipulować przez social media Też wykopki: #zydkrecikorba #p0lka #heheszki
Siema Miruny,
Szukam telefonu dla starszej osoby, aktualnie korzysta z elephona z 2 GB ramu ( ma go juz ponad 2 lata).
Niestety elephone juz poważnei zaczyna sie przegrzewac, a ze ma starszego androida nie ogarnia nowszych wersji watsapa a to dla tej osoby jest najwazniejsze. Poszukuje "naprawde" budżetowego telefonu.
Przeglądając Gearbest natrafilam na coś takiego
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_624909.html?wid=11
myślicie że sie nada???
Ten telefon spelnia dealnie wszystkie wymagania, tj:
jest do 400 zł i ma 3 gb ramu.
urzedzając- wiem ze xiomi lepsze, ale w tej cenie nie ma nic z andkiem 7 i 3 gb ramu od xiomi
bywaja kupony $90 ale raczej z chin wiec cena spoko.
redmi 5a i note5a maja metalowe plecki i to tyle z zalet.
ten z mojego linka to global czyli ma B20 i naszą ladowarke.
możesz rozwinąc? bo nie rozumiem
Mam nadzieje ze da rade. Dzieki jeszcze raz za szybka odpowiedz @blantek:
W opcjach dostawy wybrałam przesylke rejestrowalna wyslana za posrednictwem belgijskiej poczty.
wez z polski z tego linka co dalem nie kombinuj :)