Wpis z mikrobloga

No siemka, ja tak tylko co do wczorajszego wpisu. Napisali mi że mają obecnie inne priorytety i ogólnie nic w sprawie golgifów na razie nie zrobią. Dostałem jeszcze o------l że niby udostępnianie PW jest bardzo niekulturalne, ale obiecywanie użytkownikom nowych formatów i nie odpisywanie na zapytania to już jest pełna kultura według moderacji. Odpisali mi dopiero kiedy wrzuciłem wczoraj screena na mirko, wcześniej cisza. No cóż, mają nas w dupie i tyle. Przykro mi, nic więcej nie zrobię.
#golgif #mecz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Minieri: wykop super społeczność ale jako firma mi śmierdzi mocno januszexem xD zero nowych funkcjonalności, mizerne tempo naprawiania bugów, a jak już się coś pojawi to takie rzeczy, które userzy i tak mają w dupie. Do tego po większości wypuszczanych ficzerów widać, że szkoda kasy na testerów, użytkownicy zgłoszą błędy za darmo xD Nawet apka na androida, nie wiem czy zlecili to jakiemuś studentowi czy stwierdzili, że mirek z firmy,
  • Odpowiedz
@Minieri:: Smutno się robi jak widzę, jak tag "umiera", bo ludzie rezygnują z dodawania bramek, bo za dużo zabawy z tym jest i szkoda czasu. Pamiętam jak @footix podsunął pomysł żeby jakiś tag do bramek zrobić, bo za duży spam był w #mecz i miał to być #gifgol XD. Szanuję w oprór to, że chce Ci się jeszcze z tym bawić.. Tak jak w poprzednim
  • Odpowiedz
@ryzu: Na ten moment jest tak że nie komu szybciej się uda ale komu w ogóle się uda ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczymy jutro @footix zrobi znalezisko i może przestaną drapać się po jajach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Minieri: Priorytety xD

Matko, co to w ogóle za tekst, żeby nie udostępniać prywatnej konwersacji? To jest konto ogólne moderacji i rozmowa o serwisie, a nie umawianie się na kawę i ciasteczka, czy wymiana adresami domowymi.

Od 2016 roku, gdy serwis w wielkich bólach był przepisywany jedyne nowe funkcjonalności, to upośledzone ankiety, o które nikt nie prosił, tagi autorskie o ktore ludzie prosili ale ich działanie jest upośledzone względem oczekiwanych
  • Odpowiedz