Wpis z mikrobloga

@Arveit: No. Kiedyś taki role play ciągnąłem z ciekawości jak to wygląda i dla ostrych heheszków XD
Podałem się jako chyba 18 letnia Andżelika i gość pisał coś w stylu nie pamiętam dokładnie ale że
"Mmm *Jeździ dłonią po pulchnych i ciepłych nogach" xDDDDDDD
Trochę mi się chciało rzygać więc na koniec napisałem żeby uważał na mojego kutasa i się rozłączył
  • Odpowiedz
@Kaann: hahahaha w sumie dobra opcja tak nakręcić małysza na wykopie i zrajdować te czaty, pograć w taki role play i na koncu pisac cos w stylu "wsadzam swojego kutasa miedzy twoje nogi" czy cos XD
  • Odpowiedz
@Arveit: Często proszą o Snapchat. Tam się odbywa cudzołożenie poprzez wysyłanie sobie krótkich snapów. Ciekawe jakby się chwilę z takim delikwentem pobawić a potem ujawnić że też się ma pytonga xD
  • Odpowiedz
@Kaann: Misterius zrobił bota, który pisał na jakimś omegle itp. (potem mirki mogły pisać chyba), a w 'kamerce" leciała jakaś nagrana loszka, która np. zdejmowała kolejne ubrania w zamian za wykonywanie zadań. Stuleje sobie wsadzały różne dziwne rzeczy w odbyt od szczotek po piloty, a na końcu filmu z laską leciał np. papaj zawadiaka albo 997 policja :D to były czasy teraz to nie ma czasów, tylko jakieś nudne CCTV
  • Odpowiedz
@Arveit: XDDDD
Ja za dobrych czasów na Omegle używałem programu do emulowania kamerek. Że zamiast mnie można było odtworzyć filmik. Chyba to był ManyCam.
Miałem taki timing że gdy laska na nagraniu pisała to i ja pisałem że zrób to i tamto xDDDDD
A na końcu włączałem albo jakiś jumpscare albo jakieś obrzydliwe nagranie.
Pewnie z 15 razy miałem bany na omegle xDDD
musiałem pisać do tamtejszej moderacji bo chyba
  • Odpowiedz