Aktywne Wpisy

WykopX +1074
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
źródło: temp_file3696014398011129698
Pobierz
Wakabajashii +253
Jakiś czas temu kupiliśmy dom z małym ogródkiem, patrząc na to ze jeszcze tam nie mieszkamy to trochę zarosło tam chwastami. Stwierdziłem, że wezmę kosiarkę i pojadę je skosić żeby to jako tako wyglądało. Zacząłem kosić i nagle przyszedł sąsiad, że przez to że skoszę chwasty to u niego za płotem się pojawią bo wiatr zwieje i jeśli nadal będę kosić to wystawi mi rachunek XD. Zacząłem mu tłumaczyć, że to nic

#gearbest #baterie #sony #samsung #latarki trochu
NOR Samsunga. Miały mieć mniej, mają więcej.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_klFybGYkIlw82KnznQo1U9mCVLEkt651.jpg
Pobierzźródło: comment_H59DnA5BebZjX2AK8fBSGlZgwSBZV9bd.jpg
Pobierzźródło: comment_iqoePcMuwCwJvHK6sCSwM8a17YYWsNlB.jpg
Pobierzźródło: comment_V3w1yh9gqHh87IzoDViMxDRaJP1bb4yx.jpg
Pobierzmialo byc 3000 i jest 3000. ładnie.
https://www.gearbest.com/batteries/pp_242228.html?wid=83
Też polecają.
Mam 3 wolne już teraz, a jeszcze 4x liitokaala leci.
@Acrivec: też pamiętaj jakim prądem to rozładowujesz jak test trwa 12h, to są aku wysokoprądowe i prawdziwy pazur pokazują przy wysokim prądzie rozładowania
mooch testował oba , vtc6 na 15A oddaje 0.2 Wh więcej niż samsung, a przy tym samsung na dłuższą metę ma spore problemy z żywotnością przy ciągłym używaniu 15A i więcej
a i tak
źródło: comment_O7CUOm8KNoVKh5PJvC59AhqZYLRoosav.jpg
Pobierzźródło: comment_4Ka4tZC3J8eoLB4LgTXgzL71VtXOEZ3T.jpg
PobierzChodzisz ogniwa? Ja stawiam na oknie gdzie wieje. Bo się mocno grzały.
Kupię wentylator jakiś od PC cichy i będę go kłaść na baterie