Wpis z mikrobloga

@pivo14:

całkowicie wyautowanego i nieobecnego rodzica

Jakoś paru spierdonom udało się zaruchać skoro spierdony istnieją i właśnie w taki sposób paru spierdonom obecnym też uda sie spłodzić potomstwo.

dwudziestoparolatka o kompetencjach społecznych na poziomie dziesięciolatka

A dlaczego tak się stało? To przez normickie lobby które szkaluje każdą odmienność od wczesnego dzieciaka.
  • Odpowiedz
@Polkop:

Jakoś paru spierdonom udało się zaruchać skoro spierdony istnieją i właśnie w taki sposób paru spierdonom obecnym też uda sie spłodzić potomstwo.

Życzę żeby każdemu się udało w życiu ale fakty są takie że paru nie równa się wszyscy i nie każdemu się uda. Nie wiem, może trzeba zejść niżej z wymaganiami albo szukać drugiej połówki w Azji/b. ZSRS/Ameryce Płd.?

To przez normickie lobby które szkaluje każdą odmienność od
  • Odpowiedz
@integrator123: o czym Ty człowieku piszesz? Ten koleś ma zdiagnozowane zaburzenia osobowości (sam o tym pisał), a logiki w jego wywodach jest tyle, co Żydów w NSDAP. Jego ostatecznym argumentem w dyskusji jest "ja chcę różowego", albo "nie prawda". Zakładając, że nie jest trollem, powinien się leczyć u psychiatry.
  • Odpowiedz
@Domiman: być może jest chory, nie wiem, w każdym razie chyba nie przeczytałeś postu wystarczająco uważnie; do jego racji trzeba się dokopać przez stertę frustracji i nienawiści, ale jednak w pewien sposób rację ma
  • Odpowiedz
@integrator123: Cóż, trochę racji ma - np. dostrzega, że w kontaktach damsko-męskich nie ma symetrii i to mężczyzna ma się bardziej starać. Jego s----------e polega na tym, że zamiast pogodzić się z tym faktem on odwraca kota ogonem i zwala całą winę na różowe. To tak, jakby narzekał na bezrobocie nie wysyłając żadnego CV (bo wysyłanie CV jest poniżej godności człowieka), a potem mówił, jak to pracodawcy skazali go na
  • Odpowiedz