Osoby otyłe podzielono na dwie grupy. Jedna z nich oglądała film, wywołujący bardzo silne emocje, ale nakazano im powstrzymywać się od ich okazywania. Druga oglądała ten sam film, bez żadnych odgórnych nakazów. Następnie podsunięto im smaczne ciastko, mówiąc, że mogą je oczywiście zjeść, ale badacze chcieliby, żeby spróbowali tego nie robić. Wynik? Te osoby, które powstrzymywały się przed okazaniem emocji w czasie filmu, miały o wiele większą szansę, że zjedzą ciastko.
@integrator123: ale co z tego, że "się rozmnożyło", to żaden wyznacznik. Pantofelki się rozmnażają w prawie 100%, czy można powiedzieć, że mają lepiej?
Można się kłócić do rana o to, kto ma lepiej w świecie, komu jest łatwiej, ale ja pisałem o tym konkretnym przypadku, gdy chodzi o znalezienie partnera. Niby kobiecie łatwiej, ale ma tak popieprzoną psychikę, że będzie z tym wyborem niezadowolona. I nie będzie to w żaden
@kw401: pogodzic sie to znaczy ulec, lepiej umrzec stojac niz zyc na kolanach. Cv nigdy nie wysylalem i nie zamierzam tego robic a sam fakt porownania rozowego do pracodawcy to jawna bezczelnosc
Można się kłócić do rana o to, kto ma lepiej w świecie, komu jest łatwiej, ale ja pisałem o tym konkretnym przypadku, gdy chodzi o znalezienie partnera. Niby kobiecie łatwiej, ale ma tak popieprzoną psychikę, że będzie z tym wyborem niezadowolona. I nie będzie to w żaden