Aktywne Wpisy

PanPrezes_PL +21
Najlepiej wydane pieniądze na nowy sprzęt , kupiłem monitor
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide

BanbaBanba +76
Tak właśnie IGenius zajmuje się Tradingiem, inwestowaniem w Krypto i rozwojem osobistym XD
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm

Tak czy siak, ta logiczna racja nic mu nie daje. System(tzn. jego reprezentanci, niżej wymienieni) atakuje jednostki które nie dają się dysonansowi poznawczemu i myślą samodzielnie. Systemu nie obchodzi los jednostki, jego obchodzi pula genów, która musi być jak najlepsza.
Ludzie, którzy nie chcą się pogodzić z prawdziwą naturą tego świata(tak jak mówiłem, głównie rożowe paski, a także niebiescy żyjący w związkach w których muszą wnosić większy wkład niż partnerka - obie grupy nie są obiektywne, bo jedna czerpie korzyści z braku balansu, a obie samooszukują się), którzy są w stanie zracjonalizować sobie w głowie że "każdy ma szansę na miłość, trzeba tylko uwierzyć w siebie i postarać się, blablabla, mam dobrą gadkę, dlatego dziewczyny na mnie lecą blablabla" mają spokojniejsze, milsze i ciekawsze życie nie tylko z racji posiadania atrakcyjnych dla systemu genów - ale z samego faktu poddania się systemowi, który nagradza ich dopaminą czy oksytocyną czy czymś tam jeszcze.
W świecie dzikich zwierząt i kukizów #!$%@?ńców(sorry, musiałem xD) nie ma miejsca na osoby wybijające się z tłumu. Jeśli zaczniesz głosić prawdę, zostaniesz pożarty i wypluty. Póki co. Myślę jednak, że powoli jest coraz więcej osób zauważających bezsens naszego istnienia na tej ziemi. Gdy będzie ich większość, gdy wynajdziemy sposób na pozbycie się popędów a zatrzymania sił witalnych, nadejdzie nowa era - człowieka 2.0 :) I tym optymistycznym akcentem zakańczam ten pesymistyczny wywód :)
#przegryw #podrywajzwykopem #psychologia #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #stulejacontent
To się zgadza z moją teorią że autyści i #!$%@? to nowy etap w ewolucji człowieka dlatego są tłamszeni przez normictwo, które boi się o swoje wyginięcie.
Jakoś paru spierdonom udało się zaruchać skoro spierdony istnieją i właśnie w taki sposób paru spierdonom obecnym też uda sie spłodzić potomstwo.
A dlaczego tak się stało? To przez normickie lobby które szkaluje każdą odmienność od wczesnego dzieciaka.
Życzę żeby każdemu się udało w życiu ale fakty są takie że paru nie równa się wszyscy i nie każdemu się uda. Nie wiem, może trzeba zejść niżej z wymaganiami albo szukać drugiej połówki w Azji/b. ZSRS/Ameryce Płd.?
Kłamstwo, #!$%@? są szkalowane tak jak od wieków(różnica taka że kiedyś zrzucano je ze skały)
Potrzebne źródło
O służbie dla ludzi z Aspergerem, hasła kluczowe Unit 9900, Ro'im Rachok http://www.kolzchut.org.il/en/IDF_Service_for_Youth_with_Asperger’s_Syndrome
http://www.aish.com/jw/id/Autistic-Soldiers-in-Israeli-Defense-Forces.html
Tych wykorzystuje się nie dlatego że każdy poza muzułmanami musi odsłużyć w wojsku a dlatego że docenia się ich zdolności jakich nie mają normicy.
O seksterapii
http://m.dw.com/pl/seks-na-receptę-dla-osób-niepełnosprawnych/a-37069515
W Holandii to funkcjonuje od lat 90. a od kilku lat w ramach jakiejś
A w polsce jak w kniei zadnieprzańskiej ehhh. polska to najgorszy kraj dla #!$%@?
Komentarz usunięty przez moderatora