Wpis z mikrobloga

Fakty waszego idola aka pseudo himalaisty

Nie był ubezpieczony i na uruchomienie helikoptera potrzebna była prywatna zbiórka pieniędzy.
Nie płaci alimentów na dzieci - > jego słowa wywiad w tvn
_ Za młodu 'troszku' przyćpał teraz 'ćpał' niedotleniem mózgu - > jego słowa wywiad w tvn

Poprzednim razem również była potrzebna zbiórka..odmrożenie .. amputowany palec..

brawo.. z@jebistego macie idola.. ()

Dalej uważacie, że jest odpowiedzialny ... beka

#nangaparbat #mackiewicz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CodexGigas: przeciez wiekszosc alpinistow, podroznikow itp. jest dziecinna, nieodpowiedzialna i lekko uposledzona. Charakter podobny do imprezowiczow. Wiec czemu tu sie dziwic?
  • Odpowiedz
@VanDahl: człowiek dba o rodzine.. i płaci alimenty.. zrobić dzieciaka łatwo.. wychować to obowiązek.. niektórych jak widać przerasta...
@Arw165: Znajdę coś ciekawego specjalnie zawołam ( ͡º ͜ʖ͡º) czuj się zaszczycona .. kawkę i ciastko masz.. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dziki_bulbazaur: czytaj poprzednie wpisy.. to nie mój idol.. lubię patrzeć na upadek ludzkości.. mam beke z tucznika menela
  • Odpowiedz
@r4do5: ja też bardziej podróżniczy charakter, ale gdy trzeba było to wróciłem i opiekowałem się tato 2 lata..(,)
@Alsgn_: czytaj j@pie ja go nie oglądam pożegnałem go dawno temu.. lubię patrzeć na upadek ludzkości.. sprawdź moje wpisy.. nie obrażaj mnie.. więcej..
  • Odpowiedz