Wpis z mikrobloga

@Aoky: No niestety, jakiś czas temu próbowałem wrócić. Zrobiłem krasnala szamana i pobieglem do Stormwind. Jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że pod ah stoi zaledwie trzech graczy. Porównując - na prywatnym sunwellu ledwo można się tam "przecisnąć" tylu ludzi gra. To samo z czekaniem na bg. Global wymiera.
  • Odpowiedz
@Selvanas jak ktoś pisze, że global wymiera(i to na dodatku który ma w przybliżeniu tyle subskrybcji co wrath) to nie można zareagować inaczej niż spamem xD
Wszedł nowy patch ostatnio to jeszcze więcej odnowiło abonament, żeby zobaczyć nowy content jak i zrobić nową postać na kolejny dodatek w nowym trybie lvlovania.
Teksty typu global wymiera to słychać w necie od burning crusade'a podczas gdy subskrybcje nadal rosną. Jedynym momentem kiedy mogłeś
  • Odpowiedz
@Selvanas: Może dlatego, że na sunwellu (wotlk) nie ma gdzie stać? Ewentualnie można w dalaranie, ale tam nie ma nic poza bankiem. A na globalu i obecnym contencie masa ludzi przebywa albo w class order hallach, albo na argus, albo w nowym dalaranie albo po prostu coś robi. Na prywatnym serwerze w end game nie ma nic do roboty poza jednym raidem w tygodniu, to co mają robić ludzie, jeśli
  • Odpowiedz
@RadioaktywneRacuchy: Nie wiem na jaki globlany serwer wszedłeś, ale zapewne z populacją "New" albo "Low".
Na moim rodzimym Argent dawnie AH w StormWind czy IF zawsze jest sporo ludzi. Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją by było tam 2-3 graczy, no chyba że późną nocą, wczesnym rankiem.
  • Odpowiedz