Aktywne Wpisy

raul7788 +534

anonanonimowy321 +80
Jestem dziś #!$%@? na swoje nieudacznictwo i brak osiągnięć życiowych przy wieku prawie 29lat
Młodzi róbcie wszystko aby coś osiągnąć, uczcie sie, rozwijajcie, żeby nie skończyć tak jak ja. Czas i tak upłynie a w wieku 30 lat możecie być już kimś albo nikim. Zazdroszczę życia i ambicji programistom. Ja jestem tylko nędznym robakiem, nie nadaje się do niczego, życie mi się nie udało i już nie uda, nie mogłem się uczyć,
Młodzi róbcie wszystko aby coś osiągnąć, uczcie sie, rozwijajcie, żeby nie skończyć tak jak ja. Czas i tak upłynie a w wieku 30 lat możecie być już kimś albo nikim. Zazdroszczę życia i ambicji programistom. Ja jestem tylko nędznym robakiem, nie nadaje się do niczego, życie mi się nie udało i już nie uda, nie mogłem się uczyć,

Dragon Age: Knight Errant być może nie porywa, ale też nie nudzi. To całkiem solidny komiks zrealizowany na motywach gier komputerowych, który być może będzie stanowił wprowadzenie do jakiejś większej historii – a tak w każdym razie zdaje się sugerować jego zakończenie. Wydanie zbiorcze, poza samym komiksem, zawiera również galerię okładek poszczególnych tomów (pojawiających się przed odpowiadającymi im „rozdziałami”) oraz dwie strony, na których przedstawiono szkice koncepcyjne postaci. Recenzja komiksu Dragon Age: Knight Errant
#recenzja #komiks #komiksy #gry #bioware #ea #dragonage