Wpis z mikrobloga

Mam jakiś problem z moim xiaomi mi5, od niedługiego czasu zaczął zjadać niesamowicie baterię i nie wiem co może być powodem,jakaś aktualizacja ? mam powiedzmy 30% baterii o 23, a rano mi budzik o 5 nie dzwoni bo tel rozładowany doszczętnie że nawet siły nie ma żeby uruchomić budzik.Dodam że w nocy wszystko mam wyłączone wifi,dane komórkowe, bluetooth,gps,zakończone wszystkie aplikacje, a nawet mam ustawione oszczędzanie baterii między 23-5, gdy się budzę w nocy lub nad ranem i łape za telefon to jest on dosyć ciepły co nigdy mi się nie przydarzyło, tak jakby telefon pracował na wysokich obrotach.Może jakaś minikoparka krypto mi się wcięła w telefon ?
Chciałbym przywrócić do fabrycznych,ale aktualnie mam sporo ważnych plików na tel,może jakaś inna rada ?

#xiaomi #android #mi5 #telefony
sk911 - Mam jakiś problem z moim xiaomi mi5, od niedługiego czasu zaczął zjadać niesa...

źródło: comment_SXd5V7HLj9rBW2GIUlfRAk4COgxHlZcR.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amerykaamerykapolandgud:

Zrobiłem "formata" przez recovery ale to taki słaby ten format że się ustawienia tylko resetują, chcę wgrać nowy rom, tylko żeby go wgrać musze mieć odblokowany bootloader,co wiąże się z wystosowaniem prośby do Chińczyków o odblokowanie, dziś w nocy dostałem akceptację i po pracy będę wgrywał nowy rom, jak wgram i przetestuje czy pomogło to dam znać :)
  • Odpowiedz