Wpis z mikrobloga

@Prokurator_Bluewaffles: ja bym pewnie na pierwszym polu dostał ogromnego banana na twarzy a z następnym zdałbym sobie sprawę co tu się o--------a i martwiłbym się o to żeby mnie przypadkiem kto nie okradł, albo żebym nie zginął z jakiegoś losowego powodu :P
  • Odpowiedz
@w3n5zu: dużych łowów nie polecam, ale jeżeli ktoś ma ochotę na drapanie to warto prosić o zdrapkę "Pensja" i sprawdzanie czy jej przedział pokrywa się z przewidywaniami w arkuszu zdrapkowym. Jeżeli tak to wtedy można wykupić więcej sztuk :)
  • Odpowiedz
@OzaweNakashi: każda zdrapka ma białe pole z nadrukowanym numerem jak na obrazku dołączonym do tej odpowiedzi.
Numer paczki to środkowy fragment tego kodu (zaznaczyłem na czerwono). Numer ten zwany jest także "gorącym przedziałem" na podstawie którego warto wybierać zdrapki by maksymalizować swoje szanse na nagrody główne.
Ja w swojej kolekturze się nie krępuje i sprawdzam z telefonem w ręku czy dana zdrapka jest w gorącym przedziale. Jeżeli tak to biorę
Nutaharion - @OzaweNakashi: każda zdrapka ma białe pole z nadrukowanym numerem jak na...

źródło: comment_Vs4CG1wiBHSey6gV8H5uZxDCmVz3mEev.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nutaharion: No dobra przeczytałem wszystko o gorącym przedziale ale nadal nie rozumiem :D Gdzie sprawdzasz czy jest w tym przedziale? Jakie liczny powinny się znaleźć w tym polu?
  • Odpowiedz
  • 0
@w3n5zu na samym końcu wpisu jest link do arkusza zdrapkowego gdzie są podane gorące przedziały dla zdrapek i ogólnie sporo informacji na temat tego jakie zdrapki brać z tych co są w sprzedaży.
Nie mam jak skopiować link na telefonie. Daj znać czy znalazłeś :p
  • Odpowiedz
@Nutaharion: jeszcze raz wytłumacz o co chodzi z tym gorącym przedziałem. Ile jest tych przedziałów i skąd wiesz że akurat jest "gorący"? W każdym jednym "gorącym przedziale" znajduje się jedna główna wygrana i jak ktoś ją trafi to już nie warto kupować z tego przedziału?
Ja kupiłem tydzień temu (po Twoich wpisach i namowach) jedną zdrapkę "500 000 w banku" z numerem paczki "065765". Oczywiście nic nie wygrałem, ale tez
  • Odpowiedz
  • 2
@zloty_wkret liczba przedziałów jest różna i zależy od zdrapki. Przeważnie w jednym przedziale jest jedna główna, ale są wyjątki od tej zasady.
Jeżeli w danym przedziale padnie główna to przedział staje się przeważnie "zimny", "gorące" natomiast to te gdzie należy spodziewać się nagrody głównej.
W zdrapce "500 000 w Banku" przedział nie był ważny bo wszystkie nagrody główne były ciągle w grze. W arkuszu zdrapkowym takie zdrapki są oznaczone jako "wszystkie
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Ja się ostatnio obraziłem na zdrapki bo wydałem w ciągu 2 miesięcy około 50zł, a wygrałem 0zł, kompletnie nic, nawet mi się za żadną nie zwróciło.
  • Odpowiedz
@r5678: większość ludzi tak ma. To i tak mało przegrałeś. Niektórzy grają naprawdę ostro i w sumie to albo są na zero albo stratni. Niestety do zdrapek to trzeba podejść lekko z dystansem. Grasz raz na jakiś czas niewielkimi sumami. Tyle.
  • Odpowiedz
@Nutaharion: jestes pracownikiem totalizatora sportowego robiacym tutaj reklame pod pozorem postow o sam nie wiem czym, inwestowaniu? Czy po prostu informacje bierzesz z jakiegos forum pokroju tych w ktorych w ktorych rozgryzli i rozpisali systemy w jednorekich bandytach?
  • Odpowiedz
@Prokurator_Bluewaffles: To jest wspaniałe uczucie, ja tak miałem ze Szczęśliwymi Liniami dwa dni temu. Po prostu każda linia wygrywała. Wszystkie symbole pasowały. Zdrapałem wszystko. WSZYSTKO, jak nigdy. 100% zdrapane wszystkie linie. Serce zaczęło mi walić. Myślę to już teraz chyba wygrałem główną nagrodę! No bo co innego może byc!? 12 linii wygrane! Czyli po 3000 zł każda a więc wygrana główna 36 000 zł. Zaczynam więc drapać pola WYGRANA. I
  • Odpowiedz