Aktywne Wpisy

Melkovva_ +25
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

electroN +76
Mrugająca przednie lampki rowerowe powinny być k---a zabronione a ich tępi użytkownicy j----i mandatami jak leci. Jadę sobie dzisiaj wieczorem DDRem wzdłuż Wisły, jest całkiem ciemno i co trzeci jadący z przeciwka ma j----y stroboskop ustawiony poziomo albo i nawet lekko do góry. Efekt jest taki że nic nie widać przez kilka sekund tylko to mrugające g---o bo oko nie nadąża się dostosowywać. K---a mać, ustawcie sobie te lampki tak żeby nie

Numer paczki to środkowy fragment tego kodu (zaznaczyłem na czerwono). Numer ten zwany jest także "gorącym przedziałem" na podstawie którego warto wybierać zdrapki by maksymalizować swoje szanse na nagrody główne.
Ja w swojej kolekturze się nie krępuje i sprawdzam z telefonem w ręku czy dana zdrapka jest w gorącym przedziale. Jeżeli tak to biorę
źródło: comment_Vs4CG1wiBHSey6gV8H5uZxDCmVz3mEev.jpg
PobierzNie mam jak skopiować link na telefonie. Daj znać czy znalazłeś :p
Ja kupiłem tydzień temu (po Twoich wpisach i namowach) jedną zdrapkę "500 000 w banku" z numerem paczki "065765". Oczywiście nic nie wygrałem, ale tez
Jeżeli w danym przedziale padnie główna to przedział staje się przeważnie "zimny", "gorące" natomiast to te gdzie należy spodziewać się nagrody głównej.
W zdrapce "500 000 w Banku" przedział nie był ważny bo wszystkie nagrody główne były ciągle w grze. W arkuszu zdrapkowym takie zdrapki są oznaczone jako "wszystkie