Aktywne Wpisy

FunkyMonkey +1452
Najzabawniejsze, że konowały nie mają gdzie uciec. xD Bo co powiedzą? „Jak wam się nie podoba to wyjadę do Niemiec zarabiać dwa razy mniej”? xD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting
#lekarz100k #medycyna #konowalposting

Odki +110
Postawienie domu w 2020 to byl mój najlepszy strzał w życiu. W sumie wydałem 600k a dziś od ręki dzieki miejscu w ktorym stoi daja mi za niego 2mln zl od ręki. (Północ Krakowa) Jak bardzo bym sie nie potknął finansowo w zyciu to jestem dalej na plus.
#gielda
#gielda

Zamach w Turcji, rakieta walnęła w meczet w Kilis.
A teraz dwa warianty:
1. Mamy do czynienia z prowokacją mająca uwiarygodnić operację antyterrorystyczną.
2. Kurdowie z Afrin są skrajnie upośledzeni umysłowo i lepiej, żeby się nie rozmnażali.
#syria
źródło: comment_Zvhb0lH4kVDkxJHMte9K4SIButIGahjR.jpg
PobierzMedia analysis of the leaked phone conversation reveals the links between the MIT and military. Fidan and his interlocutors discussed the ways and means for the Tomb of Suleyman Shah operation to be launched, with the MIT Head quite noticeably at the centre of the discussion. The leaked call details Erdoğan’s thoughts that an
@Ungern: ja p------e, jakie średniowiecze. Jakieś szczegóły jak to się odbywało?
@Ungern: Gdyby wszyscy terroryści i komuniści mogli się połączyć w tej cudownej ideologii jaki świat byłby lepszy xD
Przecież już kilkukrotnie w tym tygodniu ostrzeliwali cywilów po drugiej stronie granicy. Wspaniały prezent dla tureckich mediów piejących o kurdyjskich terrorystach, dla których PI=YPG=PKK
źródło: comment_5NGliCIht6ZWMu8h3bQpT35UUYVzqwcE.jpg
Pobierz