Aktywne Wpisy
Argony +18
#ukraina
Proszę mi wytłumaczyć jak mam to sobie tłumaczyć. Nie chcę być onucą, muszę to sobie jakoś zracjonalizować. Proszę o pomoc.
Proszę mi wytłumaczyć jak mam to sobie tłumaczyć. Nie chcę być onucą, muszę to sobie jakoś zracjonalizować. Proszę o pomoc.
MattBoi +10
Obserwacja po ponad roku wojny. Jeżeli ktokolwiek byłby w stanie poświęcić swoje życie za kraj w którym akurat się urodził, po obserwacji tego co dzieje się na ukrainie wniosek jest jeden - jest idiotą. Zobaczcie jak bezużytecznym kawałkiem truchła stają się tysiące orków i ukrów, jedni giną z przymusu, drudzy często z jakiejś zaprogramowanej w ich głowach tragiczno-bohaterskiej idei patriotyzmu. Koniec końców kończą jako nawóz albo jako desperaci bez rąk i nóg
Czy będąc właścicielem #tesla mozna ja hejtowac?
Dla tych którzy nie wiedza, jestem właścicielem juz drugiej eski, i gdyby nie aspekt ekonomiczny pozbył bym sie tego śmiecia.
Przed wami stoją dwie nowe 100D w iksie, dawno nie widzialem tyle fackupow, nie moge narzekać bo dzięki temu mamy tony pracy!
O wnętrzu nie bede pisał bo to istna tandeta.
Zacznijmy od lakieru, każda ale to każda po wyjeździe z salonu powinna przyjechać na poprawę lakieru. Sandmarki, paint dropy, hologramy, to standard.
Z tego co wiem pracownicy w tesli maja 20 minut na przygotowanie auta dla klienta.
Lecimy dalej, spasowanie elementów, odpasajace plastiki przy progach, klej przy lampach, często i gęsto popekane lampy.
Klienci nie widza takich błędów, zbyt mocno jaraja sie nowym autem i przyspieszeniem.
Podsumowując, jestem pełen podziwu dla tesli ze potrafią wcisnąć ludziom takie gufno.
Spokojnie, zaraz przylecą fanboje bez prawka którzy widzieli ten samochód tylko na filmikach i będą się kłócić że nie masz racji xD
@localgoodness: Ja wiem, że na co dzień to niezbyt posługujesz się językiem polskim, ale no... Weź pisz normalnie (。◕‿‿◕。)
Co do samego auta. Model X tak ma czy wszystkie?
Ale w sumie do czasu kiedy zdecyduję się na zakup tesli (albo po prostu uzbieram na nią) to wyeliminują te wady? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo w Norwegii dopłacają do elektryków, podczas gdy zwykłe auta mają dowalone większe podatki oraz restrykcje typu zakazy wjazdu do centrów miast, zatem nic dziwnego że większość ludzi wybiera elektryki - gdyby nie to, to Tesle kupowałaby tylko garstka fanatyków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#!$%@? weź pisz po polsku bo jak takie coś czytam to mnie skręca
tak czy inaczej mimo bycia fanbojem rozumiem ze każde auto inne i niektórzy
Komentarz usunięty przez autora
Edit: nawet jeżeli Mercedes w ostatnich
Za ile i kiedy liczysz że to sprzedasz? Wystarcza Ci stacji ładowania w PL?
CNG wydawało mi się najtańszą opcją.
Pozdrawiam