Aktywne Wpisy
orlen_lite +17
Przypłynęły do nas kolejne elementy instalacji olefin. Inwestycja pozwoli nam na ograniczenie emisyjności produkcji petrochemicznej. Nowoczesne produkty z powstającej w Płocku instalacji będzie można znaleźć w częściach samochodowych, sprzętach AGD czy włóknach syntetycznych.
#polska #biznes #gospodarka
#polska #biznes #gospodarka
91mojzesz +34
Myślałem że lokatorka zaprasza mnie na spacer z nią i jej psem a okazało się że chciała żebym poszedł z jej psem jak ona się z kimś umówi xD rozmowa:
-hej anon, chcesz iść jutro z fafikiem na spacer? Bo nie wiem czy mam się z kimś umawiać na jutro.
-hej, mogę iść.
-To kiedy wolisz popołudniu czy wieczorem?
-wieczorem.
-oki.
#przegryw
-hej anon, chcesz iść jutro z fafikiem na spacer? Bo nie wiem czy mam się z kimś umawiać na jutro.
-hej, mogę iść.
-To kiedy wolisz popołudniu czy wieczorem?
-wieczorem.
-oki.
#przegryw
Czy będąc właścicielem #tesla mozna ja hejtowac?
Dla tych którzy nie wiedza, jestem właścicielem juz drugiej eski, i gdyby nie aspekt ekonomiczny pozbył bym sie tego śmiecia.
Przed wami stoją dwie nowe 100D w iksie, dawno nie widzialem tyle fackupow, nie moge narzekać bo dzięki temu mamy tony pracy!
O wnętrzu nie bede pisał bo to istna tandeta.
Zacznijmy od lakieru, każda ale to każda po wyjeździe z salonu powinna przyjechać na poprawę lakieru. Sandmarki, paint dropy, hologramy, to standard.
Z tego co wiem pracownicy w tesli maja 20 minut na przygotowanie auta dla klienta.
Lecimy dalej, spasowanie elementów, odpasajace plastiki przy progach, klej przy lampach, często i gęsto popekane lampy.
Klienci nie widza takich błędów, zbyt mocno jaraja sie nowym autem i przyspieszeniem.
Podsumowując, jestem pełen podziwu dla tesli ze potrafią wcisnąć ludziom takie gufno.
Komentarz usunięty przez autora