Aktywne Wpisy
14latnawykopie +69
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Śliczne auto, środek genialny + skóra. Lekkie, zwinne, pali 30zł/100km w dieselu. Mam 2 ziomków którzy jeździli takim kilka lat i mówią że wbrew memom auto nie psuje się aż tak często i jest znośne w naprawie.
Dam do tych 12k tylko poszukam ofert w okolicy przez jakiś czas.
#samochody #motoryzacja i troche #carboners
@ElCidX: a jakie argumenty za/przeciw? + zaznaczam że to auto tak na rok, potem celuję w coś wyżej
6 lat temu te 149 w sensownym stanie zaczynały się od poziomu 25k
159 za 30k to trupy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@JBFC: Spokojnie kupuj 147. W 147 1.9JTDM (poluj na wersję 150KM, w tej budzie to niezły demon), jedyne na co trzeba uważać to na zawieszenie. Ze względu na to, że 147 ma lekko skróconą płytę podłogową z 156 niestety trwałość wahaczy, tulei stabilizatora etc. nie jest porażająca (w szczególności, że za wymianę tulei
@rdy: xDDDDDD Nie śmiałbym się gdyby nie to że kupiłem ostatnio 159 2.4 za 22,5k.
Na przeglądzie stwierdzili że dawno w tak dobrym stanie samochodu nie widzieli. Nawet po pakiecie startowym łączny koszt wyniósł 25-26k więc nie p-----l.
Oglądałem ostatnio 3 takie alfy 159 w cenach 22, 25 i 26k i nie wiem czy mam pecha czy co, ale to były samochody w gorszym stanie niż moj. A mój ma kilka lat więcej i jest z tego samego segmentu.