Aktywne Wpisy
Lewusx +22
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +51
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Ale nie każdy wychodzi z takiego założenia i to chyba normalne, że ludzie chcą się hajtać. Od zawsze tak było i skoro dziewczyna wyznaje takie wartości to ma prawo wymagać tego od partnera, krótka piłka.
Akurat w tej kwestii chyba nie ma kompromisów xd
No to fajnie, że Ty od razu wybrałeś studia które Ci siadły. I fajnie, że mogłeś iść na studiach zaraz po maturze. Niektórzy muszą sami zarobić na utrzymanie. On 2 lata odkładał w UK żeby mieć na czesne i nie żyć jak szczur.
@gorzka: po prostu najpierw chciał się ustatkować. Ślub to wydatki (ona chciała tradycyjne wesele itp.) A on uznał że
Dla niektórych kobiet to level wyżej i mają prawo chcieć się tam dostać. Nie jest to 100% gwarancją sukcesu, ale gdyby
Chęć zaręczenia się po 7 latach(gdzie nie zaczynali mając po 15 lat) to bycie w gorącej wodzię kąpaną?
Ja mam 22 lata i zmienię kierunek studiów i jak skończę je to też pewnie będę w wieku 28 lat. I co? Będę wtedy stary? Czemu ja mam się spieszyć? Człowieku, nie wiem w jakiej bajce ty żyjesz, ale znam lekarzy, którzy ledwo mają jedno lub dwoje dzieci i 29-31 lat i mieszkanie zamiast domu na przedmieściach, do którego im daleko mimo nienajgorszych zarobków. To kobiety powinny się spieszyć bo