Aktywne Wpisy
Angmac +522
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +455
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
W Polsce jak w lesie.
@Gaston_Godin: Dlaczego jak w lesie? :D
Lekarze w tym wieku zaczynają specjalizację albo są na jej początku. Prawnicy wyrabiają sobie nazwisko na rynku. Ktoś zmienia branżę i dopiero kończy drugie studia. Ludzie piszą doktoraty albo jadą na post-doca, a Ty XDDD kuurrrła dopiro przestał nosić tornister. Zalałeś formę, korposzczurzysz, ale jesteś, k---a, kimś. Topkek.
Zalac to mogli twoi rodzice, u mnie to juz byl swiadomy wybor bo juz od kilku lat jestem ustatkowany, czyli u ciebie za jakies 20 jak juz bedzie za pozno na dziecko i bedziesz siedziala z kotem.
No ale doktorat jest czyli jestes, k---a, kims. Nie to co korposzczurek* :)
*[nie pracuje w korpo ale nie rozumiem co jest zlego w pracy w korpo. Lepiej
@kwasnydeszcz: @szczym_do_ludzi: Dłużej studiować się nie dało? Ile kierunków robił. Ja tam się jej nie dziwię xD Bo teraz kolejne lata miną nim znajdzie pracę i zacznie coś zarabiać... Jakie to były kierunki? Teraz jego 1 praca to będzie staż za 1500zł w wieku 28 LAT XD
Did you just assume my gender? Jestem niebieskim.
Nie pracujesz w korpo, ale masz pozycję menadżerską? Kierownikiem jesteś, a nie managerem.
A, lekarzem i prawnikiem również można być w korpo. Niektóre zawody wymagają na tyle specjalistycznej wiedzy, że nie da się w nich ustatkować w wieku 28 lat i, hehe, trzeba długo nosić tornister, hehe.
Nikt tego na swiecie nie uznaje bo to c---a warte.
Jasne, bo dotkorat można napisać tylko na polskiej. Topkek.
W chuju to mam. Jeśli to studia, które mają mu dać zawód albo kontakty, to może studiować w Kirgistanie.
Zapytajmy opa co studiuje @szczym_do_ludzi: