Wpis z mikrobloga

kiedy jesteś chory, ale musisz iść do szkoły żeby nie z----c 100% frekwencji xDD wiem ze to głupie proszę mnie nie linczować
#gimbaza
  • 159
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@guliwer123: Chcesz byc w czyms najlepszy? Badz. To, co robisz to wyrabianie nawykow i solidny trening. Za 10 lat jak bedziesz np z takim zaangazowaniem przeprowadzal swoja firme przez ciezki okres lub robil cokolwiek innego co bedzie mialo faktycznie wymierne korzysci. Wowczas nikt nie bedzie sie pytal "po co" a Ty bedziesz w glowie odpalal ten sam pstryczek, co teraz by n-------c, kiedy inni beda sie go dopiero uczyc.

Oczywiscie
  • Odpowiedz
@Strahl: sam chodzę do gównoszkoły, podczas gdy moja znajoma do jednego z najlepszych lo w Krakowie, więc na wszelakich imprezach mam do czynienia nieco z jej znajomymi, i w porównaniu do mojej klasy, to jest przepaść intelektualna. Lepiej się "męczyć" trzy lata w LO z zajebistymi ludźmi, niż z debilami i półmózgami. Gdybym miał możliwość cofnięcia się w czasie, to niedopuściłbym ponownie do sytuacji z gimbazy, kiedy właśnie miałem wszystko
  • Odpowiedz
@Kradzione_Konto: żeby jeszcze te książki były jakieś ciekawe, a podejrzewam, że nauczycielki wchodzą do komisów z wyprzedażami, zamykają oczy, kręcą się i pokazując palcem idą po ofiarę ( ͡° ͜ʖ ͡°) a potem dostajesz coś w stylu "Hodowla Jedwabników" XD
  • Odpowiedz
kiedy jesteś chory, ale musisz iść do szkoły żeby nie z----c 100% frekwencji xDD wiem ze to głupie proszę mnie nie linczować

@guliwer123: może nie jest to najlepsza porada w życiu, ale ja wyliczałem tak abym miał 51% xD 49% pozostałego czasu wolałem wykorzystać na kolarstwo, hobby, oraz rzeczy które mnie interesowały.
  • Odpowiedz