@guliwer123: brawo! na koniec roku szkolnego dostaniesz książkę, albo jakiekolwiek inne g---o, a w życiu żaden pracodawca nie spojrzy nawet na Twoje świadectwo z gimbazy (chyba, że tu zakończysz naukę).
@SzalonyAndrzej żeby umierać to jeszcze nie, jest dobrze ale no xD, dziś i jutro malo lekcji wiec przezyje @Strahl nic mi w życiu nie wychodzi to chociaż dobrym niewolnikiem bede
@guliwer123: moja siostra w gimbie miała 100 % frekwencji i g---o dostala, co prawda dostała jakieś ksiazki, głośniki i inne fanty za inne "osiągnięcia" ale za ferkfencje nie dostała nic. A co najlepsze to koleżanka która miała prawie 100 % miała jakaś tam nagrode. Od tego momentu słucha mnie że nie warto nic robić dla tych szkolnych k---w xD
@Strahl nie no tak źle nie jest i żartowałem trochę, ale pomysł z byciem niewolnikiem brzmi sensownie ( ͡°͜ʖ͡°) ja już uciekam do szkółki i miłego dnia wszystkim :3
#gimbaza
Komentarz usunięty przez autora
@Kradzione_Konto
@SzalonyAndrzej
@TheRakQueen
@EricsoN
@Kradzione_Konto
nasza szkoła taka do przodu ze za 100% frekwencji w półroczu wycieczka do kina więc xD
W ogóle nieźle te młodzież tresuja, będziecie dobrymi niewolnikami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Strahl nic mi w życiu nie wychodzi to chociaż dobrym niewolnikiem bede
A co najlepsze to koleżanka która miała prawie 100 % miała jakaś tam nagrode. Od tego momentu słucha mnie że nie warto nic robić dla tych szkolnych k---w xD
Komentarz usunięty przez autora