Aktywne Wpisy

Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja

xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
źródło: 1000024663
Pobierz

źródło: comment_BKWnkQtNQdSFdPBfM2kkoGO6WXeG7ok3.jpg
Pobierzźródło: comment_PAhtnSsqQEbubCMznBYUivJeTvjveH9k.jpg
Pobierz7 Biorą go na ramiona, noszą go i stawiają na swoim miejscu, gdzie stoi i skąd się nie rusza, a gdy się woła do niego, nie odpowiada, nikogo nie może wyrwać z jego niedoli.
źródło: comment_XSqCdPvHDXmYujXKX9cKkIYW7DeN9Pum.jpg
PobierzBez strachu o swoje życie i ciągłej obecności Złego katolicyzm traci najsolidniejszą podstawę i zaczyna się chwiać. Bez szatana i piekła nie ma wiary, bo niby po co wierzyć skoro nie ma reperkusji?
@Mannaz_Isaz_Raido_Kaunan_Othala: We Władysławowie (mad morzem) masz taki na placu kościelnym. Kościół bodaj największy w mieście (może jedyny), niedaleko lasu oraz blisko alejek turystycznych budek z babilotami, żarciem i innymi atrakcjami.
Pisałem przecież, że te plakaty wiszą wszędzie, od dawna i są po brzegi wypełnione nieprawdą.