Aktywne Wpisy

Kenjiy +11
Zdarzyła się dziwna sytuacja w moim związku. Od jakiegos czasu chciałem spróbować seksu analnego z moją dziewczyną. Po kilku probach i rozmowach wreszcie się zgodziła jednak pod pewnym nietypowym warunkiem. Otóż ona tez mi chce włożyć w "to" miejsce sztucznego penisa, żebym poczuł jakto jest. Jak ja sie na to zgodzę, to ona tez zgodzi sie ja penetrację analna. Szczerze powiedziawszy nie wiem co o tym myśleć, generalnie jestem otwarty na wszelkie
Nicolaia +218

Nareszcie! Pojawiły się pogłoski sugerujące, że Fable IV może powstać! Od ładnych kilku lat ze smutkiem oglądałem konferencje Microsoftu na targach E3, podczas których nie zapowiedziano nowej odsłony Fable. Takiej prawdziwej, a nie karcianki, w którą i tak nie będę grał, bo nie przepadam za tym gatunkiem. Możecie się śmiać, możecie szydzić, ale lubię Fable i chciałbym kiedyś zagrać w kolejną odsłonę tej serii. Ale wszystko wskazuje na to, że teraz w końcu coś się w tym temacie zaczęło dziać, przyszła więc pora na tekst podsumowujący historię serii i wspominki z nią związane.
#fable #gry #grypc #pcmasterrace #microsoft
Fable lost chapters to jedna z moim ulubionych gier. Przechodzilem ja z 15 razy