Wpis z mikrobloga

@laczka teraz na eobuwie są promki na ugg, ja swoje mam już x czasu i to najwygodniejsze buty jakie miałam. Ja swoje kupiłam w hegosie, ale to dlatego że tam pracuje i mam spore zniżki :) przy promocjach da radę kupić za 400-500zl, w regularnych ok 800-900
@carbonara: No właśnie, od kiedy #!$%@?łapy pojawiły się na ulicach, zimy stały się jeszcze bardziej niezbyt zimowe. Wyrzućcie te przeklęte diabelstwa! Oddawać mi śnieg!
@Daqnny: to nie wiedziałam, że produkują damskie buty w tak dużym rozmiarze
@stg44: jesienią i wczesną wiosną też można w nich chodzić, ci debile nawet tego nie sprawdzają. ( ͡~ ͜ʖ ͡°) poza tym teraz niby mamy zimę, a chodniki nie są oblodzone, bo temperatura jest na plusie
@carbonara: Zamawiając przez internet zazwyczaj ta górna granica sięga tych 42-3. A ja mam w dupie czy z damskiego czy z meskiego dzialu. Ważne, że mi się podobają. Nawet z damskiego lepiej bo te duże rozmiary aż tak
szybko nie schodzą jak jest promo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Oskarek89: Ładne nie są, to prawda, ale ciepłe i wygodne w opór. Bez skarpetek można je nosić w mrozy. Kiedyś sama zastanawiałam się jakim cudem ktoś może płacić za ten szajz 700zł, ale jak je sama wypróbowałam, to naprawdę warte są każdej złotówki.

(Można dorwać oryginalne za 200-300zł na wyprzedażach).