Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Wkurzyłem się. Bardzo dawno nie czytałem niczego książkowego. Miałem mało czasu ostatnio dla siebie. Dalej mam go mało, ale kij z tym. Chciałbym wrócić do tego nawyku.
Polećcie coś fajnego do czytania, co? Gatunek dowolny. Czytam głównie fantasy, ale trzeba być otwartym na inne rzeczy.
Zacznę od jakiejś swojej własnej, prywatnej listy:
- Gra o Tron
- Cykl inkwizytorski Jacka Piekary
- Książki ze świata dysku
- LOTR
- Legenda Drizzta. Właśnie może jakieś D&D?
- Trylogia czarnego maga
- Rycerz siedmiu królestw
Dawajcie coś fajnego. Zamieszczam w ogóle zdjęcie swojej małej biblioteczki. Nie patrzcie na meble. Mam je od 14 lat, czyli od komunii xD.
#ksiazki #czytajzwykopem #fantasy #dramat #literatura #scifi #fantastyka #sztuka #rozwojosobisty
@Azai dzięki, ale tematyka Polski w okresie piastów mnie średnio interesuje.
@KiciurA spoko, ale wolałbym coś na teraz.
@adawidowicz: @KiciurA: Światy Równoległe Wydawnictwa Literackiego też są w promocji
@Azai: No ej, co jest. Swieta juz byly :D. No trudno, w razie przeprowadzki bede potrzebowal nowych kartonow
@adawidowicz taaaaa przeprowadzki są ciekawe xD
Cykl Takeshiego Kovacsa Morgan (będzie serial w lutym na podstawie pierwszego tomu Modyfikowany Węgiel)
Koło Czasu Jordan
Kroniki Amberu Zelazny
Akty Caine'a Stover
Terror Simmons
Trylogia Magów Prochowych McClellan