Wpis z mikrobloga

Jestem inżynierem serwisowym (zwany field service engineer) w angielskiej firmie na właściwie całą Europę. Mieszkam w Polsce. Sprzęt badawczo-produkcyjny.
Jeśli jest jakiekolwiek zainteresowanie to mogę zrobić AMA we czwartek wieczorem. Jeśli ogarnę mikrolistę to zawołam plusujących.
#ama #pracbaza #elektronika #nauka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jestem inżynierem serwisowym (zwany field service engineer) w angielskiej firmie na właściwie całą Europę. Mieszkam w Polsce. Sprzęt badawczo-produkcyjny.

@Polanin: brzmi jak tani hr dla polaczkow podczas werbunku do korpo ;)
  • Odpowiedz
@Maciejo94: Polibuda Warszawa, nie związane z tym co robię. Doświadczenia w tym co robię w ogóle nie miałem tyle, że używałem tych urządzeń. Wiedza o naprawach, diagnostyce właściwie bliska zeru. Praca byłaby bardzo fajna, ale wyjazdy to masakra. Myślę, że mam kilkadziesiąt może nawet ponad 100 lotów rocznie.
  • Odpowiedz
@Maciejo94: Teraz nie, ale pod koniec roku zatrudniali 3 inżnierów. Właściwie było im wszystko jedno skąd. Szuka bezpośrednio na stronach po zakładach kariera. Często można wysłać CV nawet jeśli nie ma akurat ogłoszenia. Na pracuj.pl też jest mnóstwo ofert.
  • Odpowiedz