Aktywne Wpisy

duzy_gracz +21
źródło: 1000008146
Pobierz
okoboji +129
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie
#krakow
#krakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 o 22.28.33
Pobierz

@ediz4: nie, nie twierdze ze nagle rezydenci dostana 10k i bedzie super.
Ale jesli bedziemy w stanie zapewnic godziwe warunki funkcjonowania, a nie 2.2k na reke to ilosc osob ktore beda chcialy wyjechac bedzie zdecydowanie mniejszy. Kasa kasa, ale jest rodzina, znajomi i szereg innych czynnikow ktore wplywaja na decyzje o wyjezdzie. Wiadomo ze wagowo zarobki beda
@PurpleHaze: Bo są - szczególnie w ustach drugiej strony barykady politycznej które de facto przez 8 lat nie zrobiła nic.
A tutaj ta grupka wychwala każdy wpis, działanie
Można szkalować rząd SLD ale myślę, że pan Miller ma obecnie dosyć małą moc sprawczą.
@ediz4: Może nie chcieli być szantażystami, uprzywilejowanymi kastami czy świętymi krowami jak byś ich nazwał gdyby nie brali dodatkowych dyżurów.
Ale rządu PO już nie?
Przecież to jest element protestu i sami o tym mówią. Jak dostaną to co chcą to podpiszą znowu te klauzule.
wosp to tanie siepomaga tyle ze zbieraja tylko 1 raz w roku
tu problemem jest to ze nie kazdego mozna oderwac od panstwowych pieniedzy w jednej chwili ale niesprawiedliwosci tutaj
@ediz4: Tak, rząd PO i Tusk, Kopacz, PiS i Kaczyński (Marcinkiewicz), AWS-UW i Buzek. Mam wszystkich wymienić czy można się domyślić?
@saakaszi: WOŚP mnie ani ziębi ani parzy, ale takie stwierdzenie to istna manipulacja. Nawet jeśli WOŚP zakupił sprzęt i okleił go swoimi serduszkami to i tak należy zachować proporcje. Kto utrzymuje ten szpital? Kto płaci za ogrzewanie, leki, lekarzy, pielęgniarki, jedzenie, pranie i tysiące innych rzeczy? Które rocznie kosztują 1000x tyle
@ediz4: Ten plan naprawczy, który zakazuje dłuższych kolejek? To jest plan naprawczy?
Komentarz usunięty przez autora