Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

otworzyła firmę dystrybująca serduszka, a WOŚP kupiła ją w bardzo krótkim czasie za kilkadziesiąt tysięcy

@Shatter: dlaczego kłamiesz?

tylko racjonalnie mówię

Bezkrytyczne powtarzanie zasłyszanych bzdur nie ma nic wspólnego z racjonalnością.
  • Odpowiedz
taq, kłamie

@Shatter: owszem. Jeśli nie, to bez problemu wskażesz wiarygodne źródło pokazujące, że żona Jurka otworzyła firmę dystrybującą serduszka, a WOŚP kupiła ją w bardzo krótkim czasie za kilkadziesiąt tysięcy? Np. link do KRS owej firmy, gdzie można prześledzić historię właścicieli.

Nie sądziłem, że można być fanatykiem fundacji charytatywnej

Od kiedy niezgoda na oszczerstwa to "fanatyzm"?
  • Odpowiedz
awatar? XD

@Shatter: no i? Popieranie oznacza "fanatyzm"? Niezgoda na oszczerstwa to "fanatyzm"? Fajne masz definicje.

No może poszukam, ale szukanie newsów sprzed kilku lat to kiepskie hobby.

Nie musisz szukać żadnych newsów, wystarczy że wskażesz wpis w KRS, CEIDG, pozytek.gov.pl czy innym publicznym informatorze, gdzie będzie widniał ślad tej rzekomej transakcji. Oczywiście nic takiego nie znajdziesz, bo nie dość że skłamałeś to jeszcze przemieszałeś dwa różne kłamstwa - rozumiem
  • Odpowiedz
@saakaszi co roku widzę więcej wrzasku fanów WOŚP że wszyscy ich szkalują niż samych ataków na nich. Weźcie wyluzujcie, bo niektórzy z syndromu oblężonej twierdzy uczynili formę sztuki.
  • Odpowiedz
pierwszych dwóch nie komentuję, bo nie czytałeś co tam jest napisane, a od źródeł aż gęsto.

@Shatter: czytałem ten "artykuł", nie ma w nim ani jednego źródła, w szczególności potwierdzającego bujdę jakoby żona Owsiaka otworzyła firmę dystrybującą serduszka, a WOŚP kupiła ją w bardzo krótkim czasie za kilkadziesiąt tysięcy. Nie ma źródeł takiej transakcji, bo być ich nie może, bo... nigdy jej nie było, co można zweryfikować w 5
  • Odpowiedz
@saakaszi: szanuję bardzo! Nie zaglądam Owsiakowi do kieszeni, ale wolę, żeby 'okradał' mnie ktoś, kto pomógł uratować chociaż jedno życie, niż te sejmowe pasożyty przy korycie.
  • Odpowiedz