Wpis z mikrobloga

• 1
#windows7 #windows10
Zostaliście przy Windows 7 czy robicie aktualizację do windows 10 ? Ja mam dylemat ale chyba zostaję na win7 , najlepszy system , najsprawniejszy , i nie włącza jakiś aplikacji-śmieci . Kiedyś mailem na laptopie win 10 i żałuję , teraz mam na PC win7 (na poprzednich też miałem) . A jak to wygląda u was ?
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaxuB: Ja tam nie zmieniam. Wczoraj oświeżyłem (format) aktualizacje bez tele itp, win10upgrade off, konfig i nie ma bata aby coś było nie tak. :)
Na cholerę się męczyć i non stop coś grzebać, poprawiać.. jak z linuxem XD
  • Odpowiedz
@MaxuB: win10 jest o wiele lepszy od win7 ale jak tam wolisz
Jeżeli nie grasz w nowe gry to możesz sobie zostać na siódemce ale za 2 lata kończy się wsparcie więc i tak musisz potem przejść na 10.
  • Odpowiedz
@MaxuB: Przeszedlem juz dawno temu na Win10, poczatkowo zeby przetestowac, ale nie wrocilem juz do Win7.
O 10 moge powiedziec ze jest ok. Dziala bez reinstalki zadnej juz z 10 miesiecy mimo instalowania roznych rzeczy, dodatkow do cmd, itp. Nic nie zamula, nie zwalnia, nie sypie sie, zero problemow so far. Duzo lepszy File Explorer niz w win7, Win10 lepiej tez wyglada. Cortany nie uzywam, marketu tez nie, 3D gogli
  • Odpowiedz