Wpis z mikrobloga

Mireczki, chciałbym kupić Redmi 4X w wersji Global 3/32. Na Allegro jest za 574 zł (link, pytanie brzmi czy znajdę gdzieś go zauważalnie taniej z niskim ryzykiem VAT czy wziąć ten z Allegro.

#xiaomi #android #gearbest
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzeju555: jeśli nie zależy ci na czasie to weź pod uwagę priority line na gearbest, chociaż teraz już chyba nie będzie tak tragicznie z czasem wysyłki jak ostatnio. a nie myślałeś o redmi note 4? jest niewiele droższy a sporo lepszy.
  • Odpowiedz
@Pedro0712: Z GB wychodzi 470 z kuponem, ale nie da się wybrać Priority Line, więc doliczając VAT gra nie warta świeczki. Note 4 niestety trochę za duży ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@dzeju555: musisz przeglądać kody rabatowe na bieżąco, bo co chwilę się coś pojawia. ja kupiłem na gearbest redmi note 4 3/32 global za ok 420 zł, a widziałem, że redmi 4x czasami są za ok 350
  • Odpowiedz
@pato3: A powiedz mi, ile dostałeś rabatu / zwrotu za tego Revoluta? Sam nie korzystam i nie wiem, czy mi się opłaca zakładać na jeden zakup. Orientujesz się może co w sytuacji konieczności wysłania tel. na gwarancję? Wysyłka do Polski?
  • Odpowiedz