@4sticks: Gdy gram Brytolami na 6.7 to najbardziej boje się tych #!$%@? magicznych 85mm, najstraszniejsze działo w grze nie ważne w co się dostaje czy jest #!$%@? kąt czy coś to zawsze wejdzie w najmniej spodziewanym miejscu. Od przodu Fv4202 itp jakoś Tigery, IS-2 czy Pantery się odbijają często, a to gówno nigdy. Jak grałem Jumbo miałem to samo najgorszy przeciwnik byle co z 85mm ( ͡°ʖ̯͡
@4sticks: Wejdź sobie na stronę war thunder, poszukaj replaya z tej gry w replayach, ściągnij i obejrzyj z jego perspektywy (w ten sposób dostajesz replay serwerowy i masz dostęp nawet do tego gdzie dany gracz patrzył i w jakim widoku). Jak to nadal będzie dziwnie wyglądało to zgłaszasz.
@NevilX: ale co mam zglosic? tu nie chodzi o to ze strzelil przez sciane czy nie tylko ta gra jest #!$%@? xD tygrysy majha problem z przebiciem jumbo ale t-34 nigdy
@4sticks: To nie jest tak że jeśli kaliber działa jest równy lub większy 120% płyty to jest znacznie mniej rykoszetów? a jumbo ma tam 2 płyty, 38 i 65mm(?) więc w sumie wszystko wchodzi bez problemu. I tak szczerze to przedni pancerz jumba coś daje tylko na 4.7 i to tylko na ludziach którzy nie wiedzą że za gąsienicami jest 38mm pancerza więc nawet kątowanie nic nie daje.
Śmierdzi mi to strasznie, że te bitki za chwilę się rozleją na większe terytorium. W skrócie śmierdzi na kilometr wojną światową, nie chce być złym prorokiem, ale następny rok będzie bombowy. #wojna #izrael #ukraina #palestyna
#warthunder
Komentarz usunięty przez autora
A jak negujesz to znaczy, że nie umiesz grać XDDDDDD