Wpis z mikrobloga

Fragment listu (mail), który otrzymałem 2 dni po tym jak #rozowypasek ze mną zerwał.
Było to prawie 10 lat temu ale #logikarozowychpaskow dalej mnie mocno niszczy i lubię sobie czasem poczytać te marne wypociny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I to zdziwienie, że już więcej się nie odezwałem, bo zerwała ze mną dla innego :D

#logikarozowychpaskow #wygryw #zwiazki #feels #rozowepaski
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Perkele93: Hm... z tego co się orientuję to dwa kolejne związku zakończyła w podobny sposób. Najpierw była z rafałem, swoim kolegą ze studiów. Podobno tak ją wkurzał na pierwszym roku, że zamierzała go w sobie rozkochać i olać (będąc w tym czasie ze mną) ale nie udało jej się go olać. Byli chyba do 2-3 lat, mieszkali nawet razem. Pewnego dnia przeglądając fb widziałem jak rafał wrzucił na swojej tablicy
  • Odpowiedz
@Pilaf: nie odpisałem na maila, bo co miałem niby odpisać? Nie miałem z nią kontaktu, pamiętam tylko że mieliśmy krótką wymianę smsów jakieś pół roku później, bo była chyba w szpitalu, czyli kolejna zagrywka biednej dziewczyny.
Prawie bym ją spotkał dwa miesiące temu na imprezie charytatywnej w rodzinnym mieście ale na szczęście nie dojechałem. Spotkała tam tylko moją siostrę, której rzuciła się na szyję i wypytywała o mnie.
  • Odpowiedz
rzypuszczalam, ze to sie tak skonczy ,ze wpadne z Twoich ramion do niego, ale okazalo sie ze to równiez nie jest to czego potrzebuje teraz.

@batterflaj: czyli: spodobał mi się inny koleś, ale w sumie to nie jest aż taki fajny jak myślałam, może do siebie wrócimy? powalcz o mnie, a ja się jeszcze zastanowię
  • Odpowiedz