Aktywne Wpisy

mourise +1179
Mireczki. Jest mi bardzo wstyd ( ͡° ʖ̯ ͡°) Całkowitym przypadkiem stworzyłem zgłoszenie naruszenia rodo przez #giftpol w oświadczeniu ich mecenasa „dziura w dupie” i przesłałem do Prezesa UODO. Jest mi wstyd, że przyczyniam się do szargania reputacji tej znakomitej firmy ( ͡° ʖ̯ ͡°) #januszebiznesu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Świeża obciereczka w rytm bachaty. Grażyny w tle aż przebierają nogami na samą myśl, że będą następne w kolejce ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka

Excel/CSV:
Czy jest ktoś mi w stanie pomóc ugryźć temat, jak zapisać dane np. z excela, tak żeby stworzyć wiele plików tekstowych, gdzie każdy plik ma nazwę z każdej kolejnej kolumny A, a treść z każdej odpowiadającej jej kolumny B?
Wymaga Pythona3 ale jak chcesz to ci zrobię .exe
@Banix, @adgebworthy No tylko, że nie każdy się na tym zna, a myślałem, że już na tyle długo żyjemy z taką technologią oraz że samo zagadnienie nie jest jakieś ultra rzadkie, to ktoś już musiał spotkać się z podobnym problem nie raz i może mogła już powstać jakaś prosta solucja, z której mogliby skorzystać też inni, nie koniecznie znających sie na programowaniu, dlatego spytałem.