Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
ale taguj #gimboateizm
Pytanie. To jaki ateizm nie jest "gimbo"? Taki co siedzi cicho, szanuje wiarę innych i daje się kopać po mordzie?
#neuropa #ateizm #religia
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: Prokościelni politycy, modlący się tak gorliwie ostatnio u Rydzyka, wprowadziły np tabletkę "dzień po" na receptę. Jak nic jest to ułatwianie dostępu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shatter: Czyli obok krzyża mogłoby coś takiego wisieć też? Torturowanie skazańca - zero przemocy, co? To, że przyzwyczajeni jesteśmy do widoku przybitego Jezusa ne znaczy, że nie jest to epatowanie przemocą w miejscu publicznym.
modlitwa o deszcz https://youtu.be/fCBt21orGnE
I za każdym razem - "hurr durr nie ma dowodów, daj mi dowody"
Jedno wielkie zbiorowisko lizania się po przyrodzeniu.
@Satan696: Coś w tym stylu. Np teściowa strasząca mi syna, że przez tatę pójdzie do piekła.
U mnie chyba bali się napisać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To jest gimboateizm
@lakukaracza_: Jakby gimboateusze nie wołali do swoich wpisów tagami dla wiernych (mikromodlitwa i mirkomodlitwa), by zbierać atencję i robić gównoburzę to nie byłoby takiego problemu.
Jakoś nie mam w zwyczaju wpisywać niewłaściwych tagów tylko dla zrobienia inby, ale gimboateista wręcz MUSI dodać tagi dla wierzących, bo bez tego nie ma #bekazkatoli,