Wpis z mikrobloga

@Flypho: Widzisz, ja akurat odniosłem przeciwne wrażenie. Właśnie ten jej opis został napisany językiem naturalnym, a nie sztucznie wyuczonym i książkowym. W moim odczuciu ona posługuje się angielskim zupełnie swobodnie, czego jej osobiście zazdroszczę: ja nie potrafię przeskoczyć tej poprzeczki. Co więcej, postawione przez nią wyzwanie "smart" zdaje się być bardzo trafne, co można zobaczyć po różnych, pojawiających się tu komentarzach. :)

@rskkk: Nie mam pojęcia dlaczego to sugerujesz, nie
Właśnie ten jej opis został napisany językiem naturalnym, a nie sztucznie wyuczonym i książkowym

@selenita66:
Czy ja wiem. Żaden Amerykanin jakiego znam nie użyłby słowa interested w tym kontekście ¯\_(ツ)_/¯
@Gaston_Godin: wiesz. Ciągłe wakacje w ciepłych krajach. Chłopak bogaty to wozi furka. Znajomi bogatsi to koszta się rozchodzą. Tata kupi mini morisa albo nowa a klasę. Jak chłopak to się wozi rs6 rodziców. Modne kawiarnie. Ciuszki. Mieszkanie kupione wiec koszty miesięczne zerowe. Rodzice kumpla maja kilka biurowców na marszałkowskiej. Wiesz jak jest. Studia w LDN.