Aktywne Wpisy
RobieZdrowaZupke +45
U mnie w domu się zawsze jadło majonez Winiary i myślałem, że ludzie sobie robią jaja z tym, że Kielecki smakuje jak ocet, lub przynajmniej przesadzają, bo gdzie bym nie jadł jakiegoś majonezu poza domem w burgerach czy w sałatkach to zawsze smakował tak samo. Pierwszy raz zjadłem kielecki jakoś rok temu i muszę przyznać, że ludzie nie przesadzają ani trochę xD
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
uzytkownik2560 +55
#tinder
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Może brzmi sensownie, ale przy okazji jest mega nienaturalne i pokazuje, że ktoś słabo włada językiem xD. Ten opis mi daje takie uczucie jakbym spotkał kolegę, który naśmiewa się ze mnie, że nie potrafię jeździć rowerem na jednym kole po czym próbując się obok mnie popisać #!$%@? się na swój głupi ryj xD.
@rskkk: Nie mam pojęcia dlaczego to sugerujesz, nie
@selenita66:
Czy ja wiem. Żaden Amerykanin jakiego znam nie użyłby słowa interested w tym kontekście ¯\_(ツ)_/¯
Znasz wszystkie instagramowe bladzie z WWA? ;) Prują się za kasę, za fanty, za fejm?
Spoko. Pytam z ciekawości, bo zastanwiam się czasem, skąd studentki dziennikarstwa albo socjologii mają kasę na lajfstajl, który wymaga jakichś 10k miesięcznie.