Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +89
Seks jest naturalną potrzebą fizjologiczną, a nie przywilejem dla bogatych i atrakcyjnych
Polska wypada najgorzej w Europie jeśli chodzi o dostęp do cipy dla biednych i podludzi 179cm.
Właśnie dlatego pora iść drogą Francji – do 23 roku życia prostytucja powinna być bezpłatna! #blackpill #przegryw #p0lka
Polska wypada najgorzej w Europie jeśli chodzi o dostęp do cipy dla biednych i podludzi 179cm.
Właśnie dlatego pora iść drogą Francji – do 23 roku życia prostytucja powinna być bezpłatna! #blackpill #przegryw #p0lka

ntdc +9

Polecam, raklem
https://www.spidersweb.pl/2017/12/iphone-x-recenzja.html
Im dłużej nad tym myślę, tym bardziej podoba mi się podejście Apple’a. Notch w pierwszym odruchu wygląda kuriozalnie, ale to była słuszna decyzja.
#telefony
#apple
#spidersweb
dlatego ze fragment ekranu jest wylaczony z uzytkowania.
mowisz o czyms takim?
widzisz tam potrzebe na pokrycie czesci ekranu jakas bzdura? :D
Po co racjonalizowac notch, nie lepiej na jablku wrzucic skaner lini papilarnych i zrezygnowac z tego paskudztwa?
@LosoweKontoLosowegoWykopowicza: jak odblokujesz leżący telefon lub będący w uchwycie w samochodzie?
Łatwiej rusza się ręką/dłonią/palcem niż całą głową, więc mając zwykły skaner palca wystarczy wyciągnąć rękę i odblokować telefon, a czytanie twarzy jednak wymaga gimnastyki...
Łudzę się, że w kolejnym iPhone ekranem będzie cały front, a tam gdzie obecnie jest home, wprowadzony zostanie skaner w ekranie.
Miałem Honor 7, miałem Samsunga S8 i #!$%@?